Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria lui Mazăre pierde trei cinematografe

ro

31 May, 2011 01:20 4008 Marime text
Cinema_Mamaia_cinema_Albatros_03.jpgÎn Monitorul Oficial s-a publicat ordonanţa de urgenţă privind reglementarea situaţiei juridice a unor săli şi grădini de spectacol cinematografic, precum şi a altor imobile.

Odată cu intrarea în vigoare a ordonanţei, Primăria Constanţa nu va mai avea posibilitatea să preia două săli de cinema şi o grădină de vară din staţiunea Mamaia. Potrivit actului normativ, nu se vor mai putea încheia protocoalele între primarul unităţii administrativ-teritoriale, în cazul nostru Radu Ştefan Mazăre, şi reprezentatul mandatat de Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmului RomâniaFilm.

cinema_dacia.jpgDin Constanţa, cinematografele vizate sunt Bulevard, Dacia şi grădina de vară Albatros. Lista mai cuprinde sala Dobrogea din Medgidia, grădina de vară Neon din Eforie Nord, grădina de vară din Eforie Sud, cea din Jupiter, grădina de vară Farul din Mangalia şi cinematograful Pescăruş din acelaşi municipiu. În aceste condiţii, municipiul Constanţa rămâne cu cinematograful Republica, pe care îl administrează Regia Judeţeană de Exploatare a Filmului, şi cu sala Studio de pe bulevardul Tomis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • joe 31 May, 2011 06:36 aici e de la Guvern magaria...