Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Palaz participa la manifestarile dedicate Zilei Eroilor

ro

13 May, 2010 03:14 1146 Marime text
Cu ocazia comemorării eroilor căzuţi la datorie, prefectul Claudiu-Iorga Palaz va participa azi, la ora 13.00, la ceremonialul militar şi religios organizat de Instituţia Prefectului Judeţul Constanţa şi Garnizoana Constanţa.

Manifestările vor avea loc la Monumentul Eroilor Români căzuţi în cel de-al Doilea Război Mondial şi la Grupul Funerar al Eroilor Revoluţiei de la 1989, din Cimitirul Central.

De asemenea, subprefectul Mircea Teodor Iustian va fi prezent la manifestările organizate la Cimitirul Internaţional de Onoare „Mircea cel Bătrân" din comuna Mircea Vodă, unde va depune o coroană de flori.

Tot astăzi, în instituţiile publice din judeţ şi în şcoli se va ţine un moment de reculegere la ora 12.00 în memoria eroilor neamului, iar în lăcaşurile de cult se vor trage clopotele.

La monumentele eroilor situate în localităţile Mangalia, Medgidia, Mihai Viteazu, Oltina, Ostrov, Pecineaga, Saraiu ş.a., vor avea loc ceremonii religioase urmate de depuneri de coroane de flori, în organizarea autorităţilor locale şi a instituţiilor de învăţământ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii