Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologia stie care sunt sansele candidatilor la Congresul PNL

ro

02 Mar, 2010 03:14 1916 Marime text
cap_1.jpgCrin Antonescu - Cel mai bun lucru pe care îl poate face în această viaţă este să conducă, să fie lider # Călin Popescu Tăriceanu - Nu vei afla niciodată ce gândeşte cu adevărat. Este debusolant # Ludovic Orban - Se plictiseşte repede, arde, se consumă, izbucneşte şi, te plezneşte, fără milă

Emoţiile cresc pentru liberali. Congresul PNL va decide cine va prelua şefia partidului. În cursă par a se înscrie Ludovic Orban, Crin Antonescu şi, timid, se aude un zvon legat de Călin Popescu Tăriceanu. Numerologia ne poate dezvălui informaţii despre caracterul candidaţilor, comportamentul lor dar şi despre şansele acestora.

colaj_2.jpgGEORGE CRIN LAURENŢIU ANTONESCU

Cel mai bun lucru pe care îl poate face în această viaţă este să conducă, să fie lider.

Data naşterii - 21 septembrie 1959, cifra destinului - 9 din 3 şi 6. Este periculos de inteligent prin cei trei de 9 din numerograma zilei de naştere. Mai mult, este hotărât, inventiv, norocos. Ştie că este norocos şi mizează pe asta. Este temperamental, energic, se enervează cu uşurinţă, iar pe chipul său pot fi citite sentimentele care bântuie în orice moment. Nu poate juca teatru. Dezavantajele ar fi că are suflet bun, deşi poate avea ieşiri violente, şi că se poate lăsa influenţat de sentimente, dar şi de opiniile altora pentru care nutreşte sentimente de respect. Anul 2010, cu o vibraţie 6, îi aduce lui Antonescu şansa de a spune lucrurilor pe nume dar şi dezavantajul de a-şi asuma răspunderea pentru faptele sale. Nu îi va fi deosebit de greu întrucât în cifra destinului său se regăseşte cifra 6 care îmblânzeşte oarecum tendinţa de interogatoriu la care pare a fi supus. Un an în care se va simţi dator să se implice, să muncească, să afle, să ştie, să dea sfaturi, mai cu duhul blândeţii, mai cu tonul ridicat. Luna martie aduce furtuna, vibraţie 9. Oarecum. Cifra destinului său este 9 şi atunci efectul nu va fi neapărat devastator. Emoţii, nervi, griji, impulsivitate, gânduri pârdalnice legate de renunţări, deziluzii. Prima zi de Congres va începe cu şoapte, intrigi, vervă, bună dispoziţie, antren, lume bună. Nu vor lipsi puseurile nervoase. 7 martie, însingurat, simte nevoia să ridice ochii spre cer, să ceară sprijin, să coboare în străfundurile sufletului său pentru a se regăsi. Cifra energetică a lui Crin Antonescu este 1. Cel mai bun lucru pe care îl poate face în această viaţă este să conducă, să fie lider.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU

Poate părea a fi omul care trebuie, la locul potrivit

Data naşterii 14 ianuarie 1952 - cifra destinului 5 din 2 şi 3

Nu vei afla niciodată ce gândeşte cu adevărat. Este debusolant. Are cifra destinului 5. Cifra zilei de naştere tot către 5 ne îndeamnă a privi. Nimic nu este sigur în ceea ce-l priveşte. Se uită în ochii tăi, jură pe toţi sfinţii şi face doar ce doreşte el. Nevoia sa de libertate este prioritară. Ascultă cu greu ordinele altora. Are o răbdare de fier. Să te ferească Dumnezeu să te ţină minte cu vreun afront adus! Este un bun actor, un politician sadea. Are mai multe chipuri şi tot la fel de multe înfăţişări. Nu-l întrebaţi care e faţa sa! Îi veţi da de gândit, sau, pentru prima dată îl veţi încurca. Inventiv, plin de umor, fermecător, vrăjitor iscusit ştie să cucerească. Ştie că este un cuceritor. Se plictiseşte cât ai clipi. Are nevoie permanent de provocări. Poate părea a fi omul care trebuie, la locul potrivit. Poate fi un prieten de nădejde şi un diplomat desăvârşit. Dacă are o misie de îndeplinit poate găsi în el resursele de a se aşeza serios la muncă până ce treaba se va fi terminat. 2010 nu este nici pe departe cel mai fericit din viaţa sa. Este anul care face trecerea într-o nouă etapă a vieţii, cu vibraţie 8. Va deveni mai ambiţios, mai hotărât să câştige. Aproape că nu-l va mai interesa atât de mult să fie diplomat cât să demonstreze că are dreptate. În această perioadă va face tot felul de tranzacţii financiare profitabile dar va primi doar atât cât va merita, funcţie de faptele sale. Aproape că scrupulele nu vor mai conta. Revenind la 2010 care este şi an de moment crucial, cu vibraţie tot 9, putem sublinia îndepărtarea sa de anumite idealuri, oameni, locuri, joburi. Va dori să stea departe de cei care îl încetinesc, îl încurcă. Oricum îl vor enerva toţi, la un moment dat. Noroc, emoţii, jocuri de culise, dureri de cap, viaţă socială bogată în evenimente. Luni grele pentru el vor fi mai, iulie, septembrie. În martie nervii îi vor juca feste. Cu toată puterea sa de autocontrol va simţi nevoia să-şi exprime sentimentele. Un felinar cu o luminiţă va licări pe 7 martie pentru Tăriceanu. Acesta îi va arăta o nouă potecuţă. De el depinde să pornească pe ea. Cifra energetică a lui Tăriceanu este 6. În ciuda sentimentului de nesiguranţă pe care îl conferă o relaţie apropiată cu el şi a faptului că este imprevizibil şi aproape de necontrolat, Călin Popescu Tăriceanu poate fi un bun pedagog, un tip serios, responsabil, care, odată pornit, se va implica. Este curios, sfătos, iubeşte arta şi respectă noţiunea de familie.

LUDOVIC ORBAN

Se plictiseşte repede, arde, se consumă, izbucneşte şi, te plezneşte, fără milă

Data naşterii 25 mai 1963 - cifra destinului 4 din 3 şi 1. Rece, calculat, pragmatic, energic, impulsiv, plin de talente, uneori nebănuite, orgolios, cu pretenţii de şef. Temperamentul vulcanic îl îndeamnă să treacă repede peste tot ceea ce pare să fie nefolositor. Se plictiseşte repede, arde, se consumă, izbucneşte şi, te plezneşte, fără milă, taman în măsura în care se dovedeşte că l-ai enervat. Nu se preface, deşi poate evolua bine pe scenă. Chiar şi de acolo dacă-l provoci, se zburleşte la tine, care eşti spectator. Îi plac lucrurile bine făcute. Nu uită, nu iartă. Îi respectă pe cei ce au un cuvânt de spus iar timiditatea şi-o îneacă în două-trei cuvinte înverşunate şi un impuls nervos aproape de necontrolat. Este organizat, hotărât şi deştept. Liniile complete 123, 159 şi 369, formează un triunghi. Pe cine să întreb ce-o însemna acesta? Poate pe Tăriceanu? Orice informaţie este trecută prin filtrul raţiunii. Poate deveni teribil de crud. Aproape de recunoscut. Feriţi-vă să-l enervaţi! Cifra zilei de naştere ne dezvăluie un Orban mai rece, de nepătruns, mai ciudat şi greu de înţeles. Un Orban care simte oamenii deşi nu-i iartă şi-i plezneşte. Un Orban filozof şi flegmatic, suficient de sus pentru cei mulţi. Poate deveni o prezenţă agreabilă. Trebuie doar să înţelegi când brusc nu mai suportă aglomeraţia şi când să nu-l deranjezi. Anul 2010 este pentru el plin de extemporale în care va spune despre el şi bun şi rău. Va scrie ce a făcut, va spune ce planuri are, va simţi nevoia să fie mai activ şi să spună tuturor ce-ar fi mai bine pentru fiecare. Se va zburli la cei ce nu îl vor asculta. Martie cu o vibraţie 9, va fi o lună grea. Congresul pare să-i aducă nervi, orgoliu rănit, prieteni mai puţini. Cifra energetică a lui Ludovic Orban este 5. Comportamentul îi va fi cameleonic. Este deosebit de adaptabil, la nevoie. Numele complet, influenţează evenimentele din viaţa noastră. Ludovic Orban va fi mai norocos între 46- 48 ani dar şi mai nervos, mai vulcanic şi nestăvilit.

milena.jpgMilena FARCAŞ

www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii