Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicusor, fratii Mazare si Geoana, castigatorii marelui trofeu politic de la Festival (galerie foto)

ro

25 Aug, 2009 03:10 2102 Marime text

festival_ptr_ziar.jpgÎn seara Galei Laureaţilor, cea de-a 39-a ediţie a Festivalului de Muzică Uşoară de la Mamaia s-a transformat într-o festivitate cu caracter politic, iar mai marii PSD-ului au defilat pe covorul roşu, în faţa spectatorilor, numărul acestora aproape egalându-l pe cel al concurenţilor.

Printre cei care au urcat, rând pe rând, pe scenă s-a aflat şi Nicuşor Constantinescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, care i-a mulţumit lui Mircea Geoană, şeful său pe linie politică pentru funcţia pe care o deţine în prezent. „Ţin să-i mulţumesc domnului Mircea Geoană, preşedintele Partidului Social Democrat şi preşedintele Senatului, fără de care nu aş fi obţinut această funcţie", a declarat acesta, citat de Cotidianul. Constantinescu a fost invitat pe scenă chiar de cumnatul colegului său de la Consiliul Judeţean Constanţa. Este vorba despre Adrian Dumitrescu, cumnatul lui Cristian Zgabercea, şef al Direcţiei de Cultură din cadrul instituţiei şi, de asemenea, PSD-ist. Nu este prima oară când, pe scena Festivalului de la Mamaia, urcă, în calitate de prezentator, o rudă de-a lui Zgabercea. O ediţie precedentă a competiţiei muzicale a fost prezentată de Dana Dumitrescu, soţia acestuia. Din familia PSD care a apărut în faţa spectatorilor a făcut parte şi Mădălin Voicu, care i-a acordat colegului de partid Nicuşor Constantinescu o vioară, în semn de recunoaştere şi preţuire pentru - de reţinut! -  promovarea muzicii interpretative româneşti, nu a activităţilor intense pe linie politică.

PSD-işti pe scenă, PSD-işti în sală

Social Democraţi au împânzit Teatrul Soveja şi au făcut imagine partidului pe care îl reprezintă şi din public. Nu au ocupat locuri disparate, ci i-au privit şi aplaudat pe colegii din PSD ce au acordat premii concurenţilor: Mariana Mircea, primar al oraşului Cernavodă, Bogdan Dima, director al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, senatorul Alexandru Mazăre. În spatele lor, singurii PD-L-işti prezenţi au fost Cristina Brânzoi, director al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Mihai Petre, secretar general al PD-L Constanţa.

Naomi vrea să fie răzbunată

În ceea ce priveşte concurentul care a adus cea mai mare audienţă Festivalului de Muzică Uşoară de la Mamaia, transexualul Naomi, acesta a rămas şi de această dată cu buza umflată. A obţinut doar locul doi, la premiul presei. Şi nu a plecat de la concurs fără să facă scandal. A declarat că intenţionează să-l reclame pe Mădălin Voicu, preşedinte al juriului, la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru că, susţine acesta, l-ar fi ameninţ că şterge cu el pe jos.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Garneata cel Rosu (cumnatul) 25 Aug, 2009 11:12 Este bine sa stiti si sa nu mai dezinformati cititorii. La initiativa tovarasului Garneata fara Greata, "Propunerea de pupaturi pe anul 2009" a fost aprobata si in sedinta Consiliului Judetean Costanta si face parte din planul global anticriza. Circul pesedist continua.