Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Turismului va lansa pachete destinate turismului balnear

ro

21 Aug, 2009 02:40 1248 Marime text

Ministerul Turismului va lansa, în perioada 15 septembrie - 15 decembrie 2009, două pachete destinate turismului balnear: „O săptămână de refacere în staţiuni balneare" şi „Decada Balneară", a anunţat, joi, ministrul Turismului, Elena Udrea, într-o conferinţă de presă.

Programul „O săptămână de refacere în staţiunile balneare" se adresează tuturor categoriilor sociale. Pachetul de servicii cuprinde şase nopţi de cazare cu mic dejun, două proceduri pe zi şi o consultaţie la sosire, pe baza recomandării medicale. Tariful pentru o persoană, în camera dublă, incluzând TVA şi comisionul de zece la sută pentru agenţia de turism vânzătoare, este de 270 de lei la un hotel de două stele, şi de 330 lei la o unitate hotelieră de trei stele.
Programul „Decada balneară" cuprinde un sejur de zece zile (nouă nopţi de cazare) cu pensiune completă, două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală la începutul sejurului, pe baza recomandării medicale. Tariful pentru un loc în camera dublă, la un hotel de două stele este de 650 de lei de persoană, iar la un hotel de trei stele de 750 de lei de persoană. Tarifele conţin TVA. Comisionul pentru agenţiile de turism este de 50 lei pentru fiecare pachet.
Pachetele de servicii se pot procura de la orice agenţie de turism din ţară.

În program sunt incluse staţiunile Amara, Băile Olăneşti, Băile Tuşnad, Băile Herculane, Buziaş, Călimăneşti-Căciulata, Govora, Lacu Sărat, Moneasa, Pucioasa, Saturn, Sângiorz-Băi, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Turda, Vatra Dornei.
Elena Udrea a declarat Ministerul Turismului va promova staţiunile balneare în extra sezon şi ofertele la preţuri mici ale acestora, precum şi alte destinaţii ieftine.
„Vom încerca să promovăm staţiunile balneare în extra sezon. Acestea vin cu oferte reduse, iar mulţi oameni pot profita de acest lucru. De asemenea, prin campania „Turist în România", vom promova în special produsele, adică destinaţiile turistice ieftine", a adăugat Udrea.

AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristi 21 Aug, 2009 12:17 si Techirghiolul unde il lasati ??? Nu este tot statiune balneara ???