Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare face parcuri cu bani de la Udrea

ro

10 Oct, 2009 02:39 3005 Marime text

cap_1.jpgConsiliul Local se va întruni luni, în şedinţă extraordinară, pentru a aproba două proiecte de hotărâre iniţiate de viceprimarul Decebal Făgădău.

decebal_fagadau_121.jpgCele două propuneri de HCLM vizează amenajarea a două parcuri, unul în zona peninsulară şi un altul la CET. Iniţiatorul proiectelor, vicele Decebal Făgădău, a declarat că primul spaţiu verde va fi amenajat în peninsulă, în perimetrul cuprins între strada Termele Romane, fostă Marinarilor şi strada Canarache. „Vorbim aici despre zona dintre Porţile 2 şi 1, până la statuia lui Saligny. Pentru acest parc s-a propus denumirea de Carol I. Cel de-al doilea parc va fi amenajat în faţa CET-ului, între gardul acestuia şi prelungirea străzii Cumpenei. Intenţionăm să facem în acea zonă intens poluată o perdea verde", a mai spus Decebal Făgădău. Ce a uitat vicele să ne spună este dacă pomişorii şi iarba vor rămâne verzi prea mult timp în zona mult prea poluată a CET-ului. Rămâne de văzut. Pe de altă parte, titlul proiectelor de hotărâre menţionează că amenajarea celor două parcuri face parte din „Programul naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi". Cu alte cuvinte, primăria lui Radu Mazăre nu va amenaja parcurile cu bani de la buget, ci cu fonduri provenite de la Ministerul Mediului, condus de Elena Udrea. Banii pentru programul în cauză ajung la autorităţile publice locale prin intermediul Fondului de Mediu.

{mos_ri:Elena Udrea,Mazare}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Oct, 2009 16:06 ACUM CATEVA MINUTE MI-AM VAZUT FIICA ,DANIELA, PE INTERNET ,VANATA LA FADZA DE BATAILE MAFIOTILOR DIN SPANIA TRIMISI DE IONEL CHIRITA ,TUDOR NADRAG ,BURIU SI BOSTAN MARIUS. BLESTEMATI SA FITI SI SA DEA DUMNEZEU SA FITI PRINSI .
  • surmelis argentina pusa 12 Oct, 2009 07:20 "DOREL" , cred ca am sa te urechez !N-ai invatat nimic la SCOALA! Te-ai dus bou si te-ai intors vaca ! "galo"! La ce SCOALA te-a invatat sa razi de oameni mai destepti decat tine ? La SCOALA unde invata nepotelul meu ARMANDO,fiind in clasele primare ,invatatorul ii invata sa rada in cor de copii care intarzie la ore, 2-3 minute. De asemenea ii invata sa se "premieze"intre ei cu SUTURI in fund si sa se boxeze, indiferent daca sunt fete sau baieti.
  • galo 12 Oct, 2009 00:58 Mazare, jegosule, pe cine minti tu? dupa ce ai devalizat toate zonele verzi din constanta si mamaia, ne arunci praf in ochi cu cinci copacei cumparati, fireste, de la escrocul de var-tu de la Pomacost? f***n g**a cu c***a de mata care te-a invatat sa te imbraci ca un proxenet !
  • Dorel 11 Oct, 2009 06:22 Luati bani de la buget pt perdele si spatii verzi ca sa va bateti joc de spatiile verzi ce se afla intre blocuri.Nici tanti Argentina Surmelis nu cred ca e de acord .