Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ultima şedinţă ordinară din 2012 Consiliul Local Constanţa aprobă impozitele şi taxele pentru 2013

ro

13 Dec, 2012 03:22 2249 Marime text
sedinta_cl.jpgConsilierii locali constănţeni se reunesc luni în, probabil, ultima şedinţă ordinară din acest an. Pe ordinea de zi a evenimentului, programat la ora 12.00, figurează 24 de proiecte de hotărâre.

Dintre acestea, de menţionat sunt proiectul privind rectificarea bugetului municipal pe 2012 şi cel legat de rectificarea bugetului RAEDPP Constanţa pe anul 2012.

Important este însă proiectul numărul 3 de pe ordinea de zi, fiindcă vizează stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2013. Va fi interesant de urmărit cu cât vor fi majorate, dacă vor fi majorate, birurile locale plătite de constănţeni.

Consiliul Local Municipal Constanţa dezbate, tot luni, şi un proiect privind aprobarea evaluării finale a managementului Muzeului de Artă Populară Constanţa, dar şi a proiectului de management pentru perioada 2013 - 2017. Aşa cum anunţam într-o ediţie anterioară, actualul director al Muzeului de Artă Populară, consilierul judeţean Maria Magiru, este recomandată la conducerea instituţiei, de o comisie de evaluare, şi în următorii patru ani.

CLM va dezbate şi un proiect de hotărâre referitor la aprobarea asociaţiilor şi fundaţiilor selecţionate în vederea acordării de subvenţii de la bugetul local pentru anul viitor.

De asemenea, aleşii locali constănţeni vor supune aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea încetării delegării gestiunii sistemului de iluminat public aflat în patrimoniul municipiului Constanţa, dar şi unul legat de aprobarea transmiterii din patrimoniul SC Confort Urban SRL a bunurilor din domeniul public aflate în gestiunea delegată a SC Confort Urban SRL în patrimoniul municipiului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii