Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali nu poate parasi Romania

ro

09 Jun, 2009 21:45 1061 Marime text
gigi-becali.jpgJudecătorii sectorului 1 au decis astăzi că Gigi Becali nu poate părăsi Bucureşti şi judeţul Ilfov pentru a participa la ceremonia de învestire în funcţia de europarlamentar de la Bruxelles. 

Aceştia au decis să respingă cererea lui Gigi Becali de ridicare a interdicţiei de a părăsi România, modificând în schimb controlul judiciar aplicat patronului stelist, în sensul că acesta poate să meargă prin ţară. 

Avocatul lui Gigi Becali, Cătălin Dancu, a declarat pentru NewsIn, că decizia Judecătoriei Sectorului 1 este corectă, ţinând cont de actele existente până în acest moment la dosar, avocatul susţinând că instanţa nu a avut documentele care să ateste calitatea de europarlamentar a patronului Steaua. „Vom face recurs, eu mă aşteptam la decizie, este o decizie corectă, ţinând cont de actele existente la dosar. Practic, instanţa consideră că el nu este un pericol pentru a călători în toată ţara, în schimb nu s-a dat mai mult acum, pentru că instanţa nu a avut la dosar actele care să ateste calitatea de europarlamentar a lui Gigi Becali", a declarat Dancu.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a făcut scandal în sala de judecată, astăzi, la soluţionarea, de către Judecătoria Sectorului 1, a cererii sale, el afirmând că ceea ce fac procurorii este o batjocură.

Gigi Becali a susţinut că, pentru a continua ancheta în cazul său, procurorii trebuie să ceară ridicarea imunităţii în Parlamentul European. „Vă daţi seama că, în momentul în care voi spune pentru ce sunt anchetat, va fi circul circului", a declarat el.

Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii