Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Cojocaru „Mi-as dori sa-l sustin pe Florin Mitroi"

ro

08 Jan, 2010 04:17 3703 Marime text

cap_5.jpgÎn ediţia de ieri a cotidianului ZIUA de Constanţa vă prezentam părerea unuia dintre cei mai influenţi primari PD-L din judeţ, Mugurel Mitrana, şeful administraţiei publice locale de la 23 August.

Ca urmare a acestei reacţii, încă un primar, cel al oraşului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru membru al aceluiaşi partid, şi-a exprimat susţinerea pentru Florin Mitroi, cel pe care majoritatea PD-L-iştilot şi-l doresc ca viitor şef al organizaţiei judeţene, în locul interimarului Mircea Banias. În ceea ce priveşte planul acestuia de a exclude şapte membrii ai Biroului permanent Judeţean, printr-o propunere adresată Biroului Permanent Naţional, care nu a fost însă agreată, Cojocaru spune că atât momentul, cât şi principiul după care a acţionat actualul preşedinte interimar, au fost greşit alese. „Problema a fost de moment pentru că nu trebuia să facă asta imediat după alegeri, chiar dacă numărul membrilor BPJ-ului nu era statutar. Mai este o problemă de principiu, pentru că am înţeles că nu a discutat această problemă în BPJ. Poate că şi-a asumat meritele rezultatelor bune pe care organizaţia le-a scos la alegerile prezidenţiale. Eu cred că a fost un rezultat obţinut în urma muncii tuturor. A fost o greşeală a lui Banias şi s-ar putea să-l coste". Pentru preşedinţia organizaţiei judeţene, primarul Murfatlariului spune că aşteaptă să vadă cine îşi va exprima dorinţa de a candida şi se evalua fiecare doritor în parte. Însă, recunoaşte că primarii PD-L şi-au ales deja un favorit, în persoana lui Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian: „Mi-aş dori să-l susţin pe Florin Mitroi. M-ar bucura dacă l-aş vedea şi la şefia CJC, însă şi la conducerea organizaţiei judeţene. El ştie foarte bine problemele primarilor şi ar ştii să ne reprezinte la nivel central".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nea Costica 08 Jan, 2010 14:37 Mitroi nu mai are in satul lui terenuri de smanglit si acum se viseaza la judet? Bai tzarane, vezi care ti-e locul! Daca astea sunt cadrele PDL-ului, e vai de capul lor!
  • BOCAI 08 Jan, 2010 09:58 Cred ca Florin Mitroi este cel mai potrivit sa preia conducerea la PDL Constanta.Este o persoana energica.tine la echipa,cunoaste problemele judetului si numai el poate sa se lupte cu Nicusor Constantinescu.Banias nu a stiut decat sa faca blat cu PSD-UL.Ma bucur ca opinia generala este de sustinere a lui Mitroi
  • Carlos 08 Jan, 2010 07:06 Domnule primar sunteti "fragil" de neconvingator, ca sa nu folosesc alt termen. Va bucurati de respectul multora acest lucru nu va da insa girul onestitatii si al coerentei. V-as recomanda sa priviti putin in spatele acestui joc jegos ...si interesele ce stau sa se vada deja...ca doar nu suntem o turma de orbi cum ne crede,citez ; unul dintre cei mai influenţi primari PD-L din judeţ, Mugurel Mitrana, şeful administraţiei publice locale de la 23 August.