Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facultatea de Stiinte Economice, cea mai cautata Incep examenele de admitere la Universitatea Ovidius

ro

21 Jul, 2010 02:03 4862 Marime text
Universitatea_ovidius_Doctor_Honorius_Causa_Victor_Ciupina.jpgProf. univ. dr Victor Ciupină: „Putem spune că înscrierile au mers foarte bine. Avem mulţi candidaţi la Facultatea de Ştiinţe Economice, dar şi la Administraţie Publică şi la Medicină Generală"

Ieri a fost ultima zi de înscrieri pentru candidaţii la studenţie care vor să urmeze cursurile facultăţilor Universităţii Ovidius Constanţa pentru care admiterea se face în baza unui examen.

Este vorba despre cei care au optat pentru specializarea Jurnalism a Facultăţii de Litere, una dintre specializările din cadrul Facultăţii de Teologie, specializarea Drept a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, una dintre specializările Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, dar şi Medicină, Moaşe şi Asistenţă Medicală Generală, din cadrul Facultăţii de Medicină, Medicină Dentară, de la Facultatea de Medicină Dentară, Farmacie a Facultăţii de Farmacie, unul dintre domeniile de licenţă ale Facultăţii de Arte sau ale Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei.

Examenele au început astăzi, când sunt programate probele de admitere la Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară şi Facultatea de Farmacie. Tot astăzi a debutat perioada de examinare în vederea admiterii pentru candidaţii Facultăţii de Arte.

Pe 28 iulie se testează viitorii preoţi

Mâine şi poimâine se desfăşoară probele de admitere pentru Specializarea Jurnalism, din cadrul Facultăţii de Litere, au loc testele pentru Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, şi au loc testele sportive pentru candidaţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.

Între 23-25 iulie vor avea loc examenele de admitere la restul specializărilor din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, în 24 iulie este programată proba de admitere la Drept, iar în data de 28 iulie va avea loc testul de admitere la Facultatea de Teologie.

Candidaţii care optează pentru specializări la care admiterea se realizează în baza unui concurs de dosare mai au timp să se înscrie, până pe data de 27 iulie. Prof. univ. dr. Victor Ciupină, rectorul Universităţii Ovidius, spune că, în ciuda faptului că există prejudecata că facultăţile la care admiterea se face în baza unui examen sunt evitate, anul acesta, candidaţii s-au înscris în număr foarte mare la aceste specializări. „Putem spune că înscrierile au mers foarte bine. Avem mulţi candidaţi la Facultatea de Ştiinţe Economice, dar şi la Administraţie Publică şi la Medicină Generală. Examenul de admitere nu reprezintă nicio problemă pentru candidaţii noştri", a declarat prof. univ. dr. Victor Ciupină. Rectorul Universităţii Ovidius a mai spus că pentru anul universitar 2010-2011, instituţia de învăţământ pe care o conduce pune la dispoziţia celor care doresc să devină studenţi, 7000 de locuri pentru ciclul de licenţă, dintre 1400 fără taxă. Cei interesaţi pot afla detalii despre admitere, accesând site-ul Universităţii Ovidius Constanţa: www.univ-ovidius.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 21 Jul, 2010 12:10 DE CE SE SOLICITA LA LOCURILE FARA TAXA DIPLOMA DE BACALAUREAT IN ORIGINAL??? ESTE UN ABUZ SI REDUCE SANSELE PILELOR!!!