Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Edi Martin, naş la Bucureşti şi la Constanţa Mazăre va lipsi de la botezul lui Eduard Prigoană

ro

06 May, 2011 00:38 3627 Marime text
botez_Eduard_prigoana.jpg„Am ales Constanţa pentru acest botez pentru că l-am făcut pe celălalt la Bucureşti. Şi facem aşa: unul acolo, unul aici..."

Deputatul PSD Eduard Martin va năşi, pentru a doua oară, în familia Prigoană.

Social-democratul l-a creştinat, în 2008, şi pe primul copil al cuplului Prigoană-Bahmuţeanu, Maximus-Mihai. Aşa cum a promis de atunci, Edi Martin îl va năşi şi pe Eduard-Gabriel. Numai că, de data aceasta, evenimentul va avea loc la Constanţa, oraşul natal al naşului, şi nu la Bucureşti, pe tărâmul finilor, aşa cum s-a întâmplat în primul caz. Ceremonia religioasă va avea loc sâmbăta aceasta, la catedrala Sf. Petru şi Pavel din Constanţa, şi, probabil, slujba va fi ţinută de ÎPS Teodosie, duhovnicul lui Eduard Martin şi un apropiat al familiei acestuia. „Nu vrem să spunem unde va avea loc petrecerea de după. Sincer, nu ştiu ce vedete sunt invitate. Din partea mea vor veni nişte prieteni apropiaţi. L-am invitat şi pe primarul Radu Mazăre, însă nu va putea participa pentru că va pleca din oraş. Avea o călătorie planificată de mai mult timp şi nu a mai putut contramanda", spune naşul cel mare.

Petrecere cu Băsescu

Prigoana_Bahmuteanca_sursa_foto_poporatza_files_wordpress_com.jpgMartin a mai povestit că finul său este foarte frumos şi sănătos, că este foarte încântat că se va afla din nou în această postură şi că va năşi de unul singur. Cu toate acestea, Martin va fi însoţit de-a lungul întregului eveniment de prietena sa, Monica: „Voi boteza singur, dar o voi avea alături pe Monica. Am ales Constanţa pentru acest botez pentru că l-am făcut pe celălalt la Bucureşti. Şi facem aşa: unul acolo, unul aici...". Pe 15 martie 2008, Edi Martin i-a devenit naş lui Maximus-Mihai Prigoană. Petrecerea a avut loc la Hotelul Marriott din capitală şi a costat, potrivit ziarelor vremii, aproximativ 50.000 de euro. 500 de invitaţi, care mai de care mai celebri, s-au bucurat pentru creştinarea primului vlăstar al agitatei familii Bahmuţeanu-Prigoană. La petrecerea din 2008 au participat, printre alţii, preşedintele Traian Băsescu, pentru care Andreea Bănică, una dintre artistele sale preferate, a cântat în mod special, Monica şi Irinel Columbeanu, Robert Turcescu şi Oara Sârbu, Adrian şi Mioriţa Videanu, Pepe şi Oana Zăvoranu, Oara Turcu şi Cristian Brancu. Din câte se vede, câteva dintre cuplurile de atunci s-au destrămat, dar, cine ştie, poate se vor forma altele la malul mării, la petrecerea dată în cinstea botezului lui Eduard-Gabriel. În 2008, slujba de creştinare a avut loc la Biserica Domniţa Bălaşa din Bucureşti şi a fost ţinută tot de către ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Botezul lui Maximus a fost fără dar, regulă impusă de părinţii micuţului. Într-un interviu acordat cotidianului nostru în 2008, naşul Eduard Martin povestea că se cunoaşte cu Silviu Prigoană şi cu Adriana Bahmuţeanu din 2002 şi că cei doi îi sunt prieteni foarte buni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vadim 06 May, 2011 08:04 mafia psd si pdl