Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantinescu spera in subordonarea IPJ

ro

24 Jun, 2010 02:44 2265 Marime text
cap_12.jpgCei 210 poliţiştii din întreaga ţară care vor fi detaşaţi anul acesta pe litoral urmează să aibă asigurate cazarea şi masa prin intermediul Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului «Litoral», care a încheiat un parteneriat cu CJC.

Consilierii judeţeni au votat ieri un proiect care prevede alocarea unor fonduri Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică în cadrul Programului „ORLIP-LITORAL 2010". Prin programul de Ordine şi Linişte Publică se doreşte, de fapt, descentralizarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, instituţia urmând să intre încet şi sigur în subordinea CJC. Nicuşor Constantinescu pare să fie foarte bucuros deoarece cooperarea s-a reluat. „De la plecarea lui Traian Jipa s-a suspendat colaborarea cu IPJ şi mă bucur că noul comandant (n.r. George Popa) a fost de acord să o reluăm. Cred că efectivele MAI sunt mari şi cadrele nu sunt distribuite cum trebuie. Cei 1.000 de jandarmi nu au ce face, în timp ce şcolile, obiectivele strategice şi podul de la Cernavodă nu sunt păzite", a declarat Nicuşor Constantinescu. Prin programul „ORLIP-LITORAL 2010" urmează să fie detaşaţi pe litoral, în acest an, 210 poliţişti, care au nevoie să le fie asigurată cazarea şi masa, iar preşedintele CJC a găsit o soluţie. „Am făcut un parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului «Litoral», din care fac parte primării şi unităţi hoteliere, iar cei care dispun de spaţii de cazare s-au oferit să pună la dispoziţia poliţiştilor detaşaţi camere şi să le asigure şi masa", a mai adăugat Nicuşor Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sa ne fereasca Cel de Sus 24 Jun, 2010 19:04 Puneti voi lupul sa pazeasca oile si nu mai ramane chiar nimic in judetul asta.Ca si cum ar fi puscariasii sefi peste gardieni.Nicu nu mai are simtul masurii si al realitatii. Daca vreti sa distrugeti politia, chiar asacum e ea, cu problemele ei, aserviti-o celor ca Nicusor si clicii sale. E chiar haios cum o sa vina toti amurasii si cristineii sa dea ordine sefului politiei in numele lui"Don presedinte". Radem noi dar e tragic.
  • Nicusor si visele 24 Jun, 2010 06:09 Multi viseaza sa se descentralizeze si functia de prim ministru si sa treaca in subordinea CJC. Viseaza si Nicusor IJP in subordinea lui. Adevarul ca poate sa viseze nu-l impiedica nimeni