Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa, pe lista de analiză a lui Blaga Chiru spune că nu i s-a reproşat nimic la Bucureşti!

ro

01 Aug, 2012 02:29 1619 Marime text
PDL_Blaga_Vasile_Blaga_1.jpgDemocrat-liberalii s-au întrunit ieri în şedinţă de Birou Permanent Naţional (BPN) pentru a discuta pe marginea acţiunilor post referendum. Surse politice citate de RTV.net susţin că la centru se pune problema înlocuirii şefilor de filiale, urmând ca în maximum o săptămână să fie trasate noile structuri de conducere din teritoriu. Vizate sunt judeţele care au înregistrat rezultate slabe la referendum şi la alegerile locale, dar şi celelalte organizaţii cu probleme mai vechi.

Mircea Toader, înlocuit cu Mihai Capră

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat după terminarea BPN că Mircea Toader a fost înlocuit la conducerea Organizaţiei judeţene PDL Galaţi, fiind numit preşedinte interimar Mihai Capră, fost secretar de stat în MAI.
Blaga a mai spus că Mircea Toader va rămâne liderul deputaţilor PDL.

Urmează şi alte „decapitări"?

Vasile Blaga a precizat că la nivelul conducerii PDL este analizată activitatea tuturor organizaţiilor judeţene ale partidului în campanie şi în ziua referendumului şi că vor mai fi şi alte organizaţii unde liderii vor fi înlocuiţi. Blaga nu a avansat niciun nume. Pe surse însă, alţi lideri naţionali ar fi spus că în vizor sunt organizaţiile din Mehedinţi, Constanţa, Olt, Dolj şi Vrancea. Potrivit RTV.net, în privinţa Constanţei, lucrurile nu sunt deocamdată decise, preşedintele filialei, Gigi Chiru, fiind aşteptat să dea explicaţii la partid.

Chiru nu ştie nimic!

Prezent la şedinţa BPN, liderul local al cărui nume este vehiculat în contextul schimbărilor care vor urma a declarat: „Nimeni nu mi-a adresat niciun reproş în legătură cu organizaţia sau cu rezultatul obţinut atât la referendum, cât şi la locale. Nu ştiu cine a făcut aceste declaraţii, ştiu că s-a pus problema unei analize, dar nu au fost cerute demisii", a conchis Gigi Chiru.

Blaga ar putea veni la Constanţa săptămâna viitoare

Surse din partid au afirmat că preşedintele PDL nu are deocamdată alte soluţii pentru organizaţia de la Constanţa. În acest sens, Vasile Blaga ar urma să poarte discuţii săptămâna viitoare cu filiala locală, dar şi cu liderii ei, pentru identificarea unei soluţii miraculoase care să ridice procentul partidului măcar la parlamentare. Preşedintele Chiru nu are informaţii despre „descinderea" lui Blaga pe litoral şi tinde să creadă că ar fi mai degrabă vorba despre o vacanţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii