Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea de-a doua ediţie a târgului Baby Boom Show, un real succes (galerie foto)

ro

06 Sep, 2010 02:16 1477 Marime text
baby_boom.jpgCei mai importanţi producători, importatori şi distribuitori de produse pentru copii au fost prezenţi, week-end-ul trecut, la cea de-a doua ediţie a târgului dedicat celor mici, Baby Boom Show.

DSCF0193.jpgÎn cele trei zile cât a durat expoziţia cu vânzare desfăşurată la Pavilionul Expoziţional, câteva mii de părinţi, împreună cu cei mici, mămici însărcinate, bunici, dar şi mulţi curioşi au trecut pragul târgului desfăşurat la sfârşit de sezon estival. Fie că îmbogăţeau garderoba celor mici, fie că erau în căutare de hăinuţe şi tot ceea ce este necesar pentru venirea pe lume a unui copil, niciun vizitator nu a plecat de la târg fără să cumpere un lucru cât de mic ar fi fost el. Preţurile au fost pentru buzunarul tuturor, la multe produse fiind chiar mai mici faţă de magazinele de specialitate din oraş.

Expozanţii Baby Boom Show i-au tentat pe părinţi cu jucării de tot felul, leagăne şi cărucioare, scaune auto, biciclete, triciclete, dar şi produse pentru baie şi igienă, alimente, medicamente, vitamine, mobilier şi decoraţiuni, toate la preţuri speciale. Nu au lipsit nici standurile clinicilor private, care şi-au expus ofertele în faţa mămicilor care îşi aşteptau pruncii.

Organizatorii nu au uitat să includă pe calendarul celor trei zile ale expoziţiei şi premii atractive la concursuri felurite: Cea mai haioasă poză din burtică, Tombola Baby Boom, Maratonul cărucioarelor, Dansează cu mami, Karaoke Bebe. În cadrul expoziţiei a fost amenajat şi un spaţiu de joacă special pentru copii, dar şi unul unde trupe de dans sportiv ale celor mici au arătat ce ştiu mai bine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii