Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce ii reproseaza constantenii lui Mazare

ro

06 Jan, 2010 02:37 2311 Marime text
cap_2.jpgEdilul a primit pe blogul personal mesaje de felicitare, mustrări legate de faptul că nu a plecat definitiv în Brazilia, cum a promis, dar şi de faptul că nu a organizat nimic pentru constănţeni de Revelion

Aflat în prelungirile vacanţei de iarnă, primarul Radu Mazăre primeşte mesaje de la constănţeni, şi nu numai, pe blogul său. Chiar dacă se presupune că îşi poate verifica pagina de web de oriunde s-ar afla, edilul nu se dezice de obiceiul de a nu răspunde postărilor ce-i sunt adresate în blogosferă.

Aşa cum îi şade bine unui personaj controversat, Mazăre primeşte atât mesaje pozitive cât şi negative. Pe lângă urările de bine, adresate cu ocazia sfârşitului de an sau a noului an, Mazăre primeşte şi reproşuri. Două dintre acestea fac referire la subiecte care i-au deranjat cel mai tare, se pare, pe unii, în acest sfârşit de an. Primarul constănţean nu scapă nici pe blog de mustrările cu privire la afirmaţia din campania pentru prezidenţiale, care pentru unii a sunat a promisiune. Aşadar, un constănţean îi atrage atenţia primarului constănţean că nu şi-a ţinut cuvântul de a demisiona şi de a pleca în Brazilia, după ce Traian Băsescu a fost reales preşedinte. „Domnule Mazăre, că aveţi puţină onoare (...) (n.r. acest fragment din mesaj a fost scos din cauza limbajului ireverenţios), onoare a unui bărbat aşa cum vreţi să ne convingeţi că sunteţi. Spuneţi-mi de ce nu plecaţi în Brazilia aşa cum aţi zis înainte de alegerile prezidenţiale? Poate aţi uitat, eu vă readuc aminte! (dacă Băsescu va câştiga mă retrag din politică şi plec în Brazilia) Vă rog să răspundeţi la întrebare (...)", îi cere primarului cetăţeanul care se semnează Cornel Bordeianu. Mesajul a fost postat în prima zi a anului 2010, la ora 21.10.

blog_radu_mazare_10.jpg„Vă mulţumim că v-aţi bătut joc de constănţeni!"

Edilul a fost criticat şi în ultima zi din 2009. Doi dintre constănţenii nemulţumiţi de faptul că primarul a „uitat" să organizeze o petrecere de Revelion în aer liber, aşa cum se obişnuia în fiecare an, şi aşa cum îi şade bine de altfel, unui oraş mare cum este Constanţa, şi-au spus of-ul pe blog. „An de an părinţii şi multe familii - tineretul - petreceau revelionul în aer liber... dar anul ăsta primarul nostru, Radu Mazăre, şi-a bătut joc de constănţeni! Ruşine", a scris Andreea în ajun de Anul Nou, la ora 17.47.

Un alt constănţean dezamăgit de faptul că întâmpinarea noului an nu s-a făcut simţită şi în oraşul de la malul mării, şi care îi bate obrazul primarului, pe blog, este şi Cosmin. „Domnule Radu Mazăre, vă mulţumim că v-aţi bătut joc de tineretul din Constanţa si nu numai! Majoritatea oraşelor petrec de revelion în aer liber, iar Constanţa NU! Să vă fie ruşine că mai sunteţi primar şi că nu aţi făcut niciun eveniment în aer liber cum se făcea an de an! Stau şi mă întreb cine vă mai votează în 2012? V-aţi bătut joc de constănţeni!", îşi varsă năduful constănţeanul. Menţionăm că am păstrat exprimarea, nu şi ortografierea. Mesajul a fost postat tot în ultima zi a lui 2009, la ora 17.43.

Dorinţa din inima lui Mazăre, ştiută de un medium?!

Primarul are şi două mesaje prin care i se transmit urări de bine pentru noul an. Nu sunt semnate de constănţeni. „Happy Birthday and Happy New Year!", îi transmite Carla Adelina Cutugno primarului, deşi nu a fost ziua lui de naştere, după cum ştim noi, ci doar sărbătorile de iarnă. Semnatara mesajului postat pe 27.12.2009, la ora 23.28, pretinde a fi soţia lui Toto Cutugno.

Un alt mesaj, misterios, a cărei semnatare, deducem, ştie mai multe despre omul Radu Mazăre decât ar şti constănţenii de rând, a fost postat pe blog în a doua zi de Crăciun, pe 26.12.2009, la ora 23.01. „Vă doresc un an nou fericit şi realizarea tuturor dorinţelor şi în special dorinţa pe care o aveţi în inimă şi o repetaţi în fiecare zi!", se semnează o anume Oliveira, care adaugă: „P.S.: Sunt Claire Voyante". Claire Voyante este şi numele unui medium din Franţa. Nu putem verifica dacă mediumul este una şi aceeaşi persoană cu semnatara mesajului de pe blogul lui Mazăre, însă, oricine ar fi, cunoaşte, se pare, şi cele mai ascunse dorinţe ale edilului Constanţei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • asdasd 06 Jan, 2010 23:40 le doresc moartea :) concret..si semenilor lor
  • surmelis argentina pusa 06 Jan, 2010 12:14 Pentru 2010 doresc judetului CONSTANTA si numai sa fie curatat de PERFIZII si HOTII LIBERALI NEO-LEGIONARI.
  • gigel 06 Jan, 2010 09:13 pentru 2010 imi doresc o constanta curatata de clanul mazare-constantinescu,o pecingine,o rusine pentru oras si cetateni !
  • xxxx 06 Jan, 2010 09:04 de ce nu cititi comentariile ??????????????