Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acesta este noul Consiliu de Administraţie propus pentru ARGUS

ro

03 Nov, 2011 01:00 2550 Marime text
cap_6.jpgBursa de Valori a publicat buletinul de vot pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor ARGUS SA, programată pentru 10/11 noiembrie a.c.

Se va vota revocarea membrilor Consiliului de Administraţie şi alegerea unui nou CA prin metoda votului cumulativ. Propunerile pentru administratori sunt Ana Barbara Bobinică, Anina Radu, Dan Voiculescu, Constantin Radu şi Ioan Păuna. În aceeaşi şedinţă AGOA va fi revocat auditorul financiar şi va fi ales unul nou. Reamintim că, încă din luna septembrie, la ARGUS este un întreg război între reprezentanţii SIF Oltenia şi grupul de firme condus de afaceristul gălăţean Cătălin Chelu. La Adunarea Generală a Acţionarilor programată pentru 16 septembrie a.c. cei doi administratori rămaşi în funcţie la acea dată, reprezentanţi ai SIF Oltenia, Dan Voiculescu şi Radu Constantin, nu au fost primiţi în sediul ARGUS.

De asemenea, şi o parte dintre acţionari au fost ţinuţi la uşă. Cu toate acestea şi sub spectrul ilegalităţii, AGA s-a reunit şi a ales un nou CA. Potrivit Hotărârii nr. 5 din 16 septembrie a.c., vechiul CA a fost revocat, noii membri, pentru o perioadă de 4 ani, au fost aleşi gălăţenii Chirilă Gheorghe, Mihaela Mirela Bădoiu, Edy Gabriel Mînjineanu, Mihai Brînză şi Marian Dorel Onea. „Nu se aprobă mandatarea Consiliului de Administraţie pentru efectuarea de investiţii pe piaţa de capital. Nu se aprobă ca eventualele disponibilităţi financiare până la nivelul a 5 mil. lei să fie folosite de societate pentru investiţii financiare", se mai arată în hotărârea AGA nr. 5 din 16 septembrie a.c. Preşedinte al Consiliului de administraţie a fost ales, la acea dată, Edy Gabriel Mînjineanu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii