Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” din Constanţa a încheiat perioada de înscriere a elevilor de liceu în programul de pregătire suplimentară pentru susţinerea Examenului de Bacalaureat

ro

17 Mar, 2013 10:38 1554 Marime text
ROMANIA
MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE
UNIVERSITATEA "OVIDIUS" DIN CONSTANTA

Comunicat de presă


Universitatea „Ovidius” din Constanţa a încheiat vineri, 15 martie, perioada de înscriere a elevilor de liceu în programul de pregătire suplimentară pentru susţinerea Examenului de Bacalaureat.
520 de elevi de liceu s-au înscris pentru a beneficia de pregătire gratuită la disciplinele matematică, limba română, economie, fizică, chimie.
Cei mai mulţi elevi provin de la liceele teoretice „Decebal”, „Ovidius” şi „Traian”, Colegiul Comercial „Carol I”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”, Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”. Totodată, s-au înscris şi liceeni din Mangalia, Năvodari, Ovidiu şi Medgidia.
„Este prima ediţie a Programului de pregătire suplimentară organizat de Universitatea „Ovidius”. Până pe data de 31 mai, liceenii vor parcurge programa şi subiectele pentru examenul de Bacalaureat 2013 cu profesori universitari. Numărul mare al elevilor înscrişi la acest program de pregătire arată interesul crescut faţă de mediul academic. Totodată, pentru liceeni este o oportunitate de a beneficia gratuit de pregătire înaintea examenului din vară”, a declarat rectorul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure.
Pregătirea se va realiza pe grupe, în funcţie de perioada stabilită de fiecare elev în formularul de înscriere. Orarul şi alte detalii privind programul, pe www.univ-ovidius.ro, începând de luni, 18 martie.


Biroul de promovare și relații publice,
17 martie 2013
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tanasiev Andreea 24 Mar, 2013 14:00 unde anume,pe site-ul universitatii,ati afisat programul pentru orele de pregatire pentru elevii de clasa a XII-a?
  • Dragan Iulia 21 Mar, 2013 22:24 Buna seara,am si eu o problema,nu gasesc orarul pt.pregatirea suplimentara.