Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestarea dedicată prezentării ofertei educaționale Porți deschise ale Universității „Ovidius” din Constanța

ro

23 Apr, 2013 12:43 1042 Marime text
ROMANIA
MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE
UNIVERSITATEA "OVIDIUS" DIN CONSTANTA
B-dul Mamaia 124, 900527 Constanta

E-mail: rectorat2@univ-ovidius.ro,
biroudepresa@univ-ovidius.ro
Webpage: www.univ-ovidius.ro

Comunicat de presă


Miercuri, 24 aprilie a.c., de la ora 11.00, la Palatul Copiilor Tulcea, are loc manifestarea dedicată prezentării ofertei educaționale Porți deschise ale Universității „Ovidius” din Constanța. Echipa Universității, condusă de rectorul prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure, și formată din prorectori, studenți, membrii Biroului de promovare și relații publice, va prezenta specializările de studiu, baza materială, rezultatele obținute de universitate, avantajele studenției la „Ovidius”. Totodată, cu acest prilej, de la ora 10.00, conducerea Universității are programată o întâlnire cu primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, dedicată noilor relații de colaborare dintre mediul universitar-autorități locale.
Caravana Admiterii 2013 va continua joi, 25 aprilie, de la ora 13.00, la Casa de Cultură Mangalia, și de la ora 16.00, la Casa de Cultură din Medgidia.
Acțiunile de promovare vor cuprinde, totodată, și o donație de carte pentru bibliotecile liceelor din cele trei orașe.
La acțiunile prilejuite de promovarea ofertei educaționale 2013 participă autorități locale, inspectori școlari, profesori de liceu de la diferite specializări, elevi din clasele a XI-a și a XII-a.
Caravana de prezentare a ofertei educaționale a Universității „Ovidius” va ajunge în luna mai la Brăila, Buzău, Călărași, Slobozia s.a. Campania de promovare „Ovidius” 2013 mai cuprinde și participarea la Târgul Ofertelor Educaționale, acțiune organizată de Inspectoratul Școlar Județean la Pavilionul Expozițional.

Biroul de promovare și relații publice,
23 aprilie 2013
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii