Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, circulaţie restricţionată şi apa rece oprită!

ro

02 Aug, 2013 09:45 1466 Marime text
    Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apa de pe Prelungirea IC Bratianu, cu diametrul de 300 mm, SC RAJA SA a fost nevoita sa restrictioneze circulatia astazi - 02 august 2013, in intervalul 07,30 - 11,00, pe primele doua benzi ale strazii, in zona intersectiei cu Cuza Voda, pe sensul de mers catre b-dul Ferdinand. 
    Având în vedere îngreunarea circulaţiei, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă.
    Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite şi va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt.
Pentru remedierea avariei de pe Prelungirea IC Bratianu, SC RAJA SA a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei astazi, 02 august 2013, in intervalul 08,00 - 10,30, fiind afectati consumatorii din zone Garofitei - Casa de Cultura, Piata Obor, Spitalul Municipal, precum si abonatii alimentati prin punctele termice numerele 72 si 73. Consumatorii de pe bulevardul 1 Mai, de la Gara si pana in cartierul Poarta 6 vor avea apa cu presiuni scazute.
Ne cerem scuze fata de abonatii afectati de aceste lucrari si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pnetru remedierea avariei si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.
 
Biroul de presa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii