Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET Constanţa începe de sâmbătă, 19 octombrie 2013, probele la cald în vederea pregătirii furnizării energiei termice pentru populaţie

ro

18 Oct, 2013 19:20 1483 Marime text
Începând de mâine seară, 19 octombrie 2013, din cauza scăderii accentuate a valorii temperaturilor exterioare, RADET Constanța anunță că începe probele "la cald" în sistemul centralizat de încălzire. Acestea vor fi efectuate sâmbătă și duminică, respectiv 19 și 20 octombrie 2013, în intervalul orar 22.00 – 06.00. Probele "la cald" se efectuează pentru echilibrarea sistemului de distribuție și furnizare a energiei termice.

În funcție de evoluția meteo dar și în urma discuțiilor ce se vor purta pe parcursul zilei de luni, 21 octombrie 2013, cu partenerii noștri: Asociațiile de proprietari, consumatori casnici, agenți economici și Inspectoratul Școlar Județean, RADET Constanța va stabili data când va trece la furnizarea căldurii în regim permanent. Această dată va fi anunţată în timp util pentru ca Asociaţiile de proprietari, consumatorii casnici şi agenţii economici să ia măsuri de izolare a imobilelor în care nu s-au finalizat lucrările pe instalaţia interioară pentru evitarea inundaţiilor și pentru a preîntâmpina eventualele disfuncţionalităţi în furnizarea agentului termic.
Orice probleme apărute la nivelul instalaţiilor termice aflate în proprietatea consumatorilor, pot fi anunţate de către aceştia la punctul termic la care sunt arondaţi sau la dispeceratul RADET Constanţa care funcţioneaza în regim non-stop, la numărul de telefon 0241.616.792.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii