Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou drum spre dezvoltare!

ro

13 Jan, 2014 19:42 1182 Marime text
 Un nou proiect de anvergura pentru orasul Navodari va incepe saptamana aceasta.
 Reabilitarea si largirea drumului dintre Navodari si Constanta va avea un impact major atat pentru dezvoltarea orasului cat si pentru confortul locuitorilor.
  Primarul, Nicolae Matei este si managerul acestui proiect iar impreuna cu vi ceprimarul Constantei, Decebal Fagadau, au organizat o sedinta care de lucru care sa puna la masa atat constructorul cat si reprezentantii furnizorilor de utilitati.
  Ordinul de incepe a lucrarilor a fost emis iar primarul Nicolae Matei doreste ca prin noul proiect de drum Navodari-Constanta, orasul pe care-l administreaza sa devina o localitate de o mare importantă pe axa rutiera nationala.
  Viceprimarul Constantei, Decebal Fagadau, a dorit sa sublinieze importanta nationala a acestui proiect.In acelasi timp, prin crearea culoarului rutier, turismul de nord trebuie se detina suprematia destinatiilor turistice.
  Din punct de vedere procedural, proiectul s-a realizat cu foarte mare greutate insa experienta specialistilor din cadrul primariilor Navodari si Constanta a compensat birocratia existenta, astfel că a fost dusă la bun sfarsit documentatia necesara implementarii proiectului.
  In ceea ce priveste termenul de finalizare, constructorul dă asigurări ca drumul va fi gata in mai putin 18 luni.
  Proiectul de largire a drumului Constanta-Navodari, este primul implementat cu success in acest an si da startul unei noi dezvoltari a orasului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii