Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Cumpana, prezenta la Expoagroutil 2015

ro

27 May, 2015 23:36 1193 Marime text
Comuna Cumpăna va fi reprezentată în perioada 28 - 31 mai 2015, prin persoana doamnei primar, ec. Mariana Gâju, la cea de-a XXIII-a ediţie a manifestărilor expoziţionale şi tehnico-profesionale EXPOAGROUTIL. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în colaborare cu Direcţia pentru Agricultură a judeţului Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Primăria Cumpăna, membră a C.C.I.N.A., participă în fiecare an la această expoziţie prin intermediul căreia se deschid porţile comunei către alţi producători şi fermieri. Agenţii economici din comună au şansa de a-şi prezenta produsele şi de a îşi îmbunătăţi activitatea printr-un schimb de experienţă cu cei prezenţi la târg. Expoagroutil 2015 reprezintă, de asemenea, o oportunitate pentru Cumpăna, întrucât sunt promovate imaginea comunei, meseriile şi societăţile din localitate. La târg vor fi prezenţi prestatorii de servicii din comună, reprezentanţii celor două abatoare de carne şi ai fabricii de procesare a laptelui.

          Astfel, la standul comunei Cumpăna vizitatorii vor putea găsi produse de la producătorii locali, respectiv produse apicole, pâine tradiţională şi produse de panificaţie, lapte şi produse din lapte (iaurt, brânză), produse din carne, baclavale şi renumita plăcintă dobrogeană.
Vă aşteptăm la Pavilionul Expoziţional din Mamaia, să vizitaţi standul comunei Cumpăna din cadrul EXPOAGROUTIL 2015, începând de joi, 28 mai 2015!
 
Departamentul Comunicare al Primăriei Cumpăna           
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii