Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții în educație – prioritate pentru viitorul sănătos al tinerei generații de medgidieni

ro

15 Jul, 2015 15:00 1285 Marime text
           Primăria municipiului Medgidia reamenajează sala de sport a Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu”. O prioritate pentru municipalitate, reabilitarea unităților de învățământ s-a numărat printre cele mai importante proiecte pe care le-a desfășurat administrația publică locală în ultimii ani. După renovarea sălii de sport a Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”, în prezent se lucrează la cea de la „Dragomir Hurmuzescu”, care necesita reparații capitale, în vederea asigurării unui adecvat pentru practicarea sportului de către elevi.
            Sănătatea și educația sunt puncte cheie pentru dezvoltarea municipiului și reprezintă priorități pentru administrația locală. Astfel, investiția este una de amploare și include demolarea  planșeelor vechi, a tâmplăriei de lemn și a pardoselilor din mozaic. Acestea vor fi înlocuite cu ziduri de BCA, tavane suspendate din rigips, tencuieli la pereții interiori și exteriori, precum și înlocuirea pardoselii vechi cu parchet. În proiect sunt incluse și lucrări de reparație la acoperișul clădirii. Totodată, pereții vor fi văruiți, grupurile sanitare vor fi placate cu gresie și faianță, la fel și vestiarele și holul, iar la exterior, clădirea va fi izolată termic. Și sistemul de iluminat este inclus în proiectul de reabilitare, precum și sistemele de încălzire, cele de alimentare cu apă și de canalizare.
            Valoarea lucrărilor este de aproximativ 210.000 lei inclusiv T.V.A., investiție realizată din bugetul local. Amenajarea sălii de sport va fi gata până în toamnă, când elevii se vor putea bucura de noul spațiu, unul curat, aerisit și modern.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii