Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP susține unirea Republicii Moldova cu România

ro

12 Jul, 2015 21:27 935 Marime text
 Referitor la informațiile apărute în spațiul public, conform cărora membrii PMP au fost îndepărtați de la o reuniune publică organizată cu scopul primirii tinerilor unionişti din R. Moldova,facem următoarele precizări:
PMP a fost invitat la această acțiune publică de către organizatori și a participat cu o delegație formată din câteva sute de membri și simpatizanți.

Printre colegii care au răspuns invitației au fost și membrii PMP Argeș, care au venit echipați cu însemnele partidului nostru.
La solicitarea organizatorilor, colegii noștri au renunțat la însemnele partidului și au participat în continuare la acțiunea publică organizată în Piața Universităţii.
Toți membrii noștri au participat la această acţiune patriotică cu scopul de a apropia românii de pe cele două maluri ale Prutului.

Partidul Mișcarea Populară este singurul partid politic românesc care militează activ pentru unirea celor două state românești.

Considerăm că acest obiectiv național, pus în practică de Președintele Traian Băsescu trebuie continuat de toate forțele politice care apără interesul național, dar prin fapte, nu prin declarații politicianiste fără conţinut.
România a fost amputată prin voința a doi criminali, Hitler și Stalin, iar națiunea noastră a fost divizată.
Europa nu poate fi întreagă, atât timp cât poporul român trăiește aşa cum au decis un nazist și un tiran comunist!
 
Departamentul de Comunicare al PMP
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii