Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa USB - 25.01.2016

ro

25 Jan, 2016 13:49 1611 Marime text
USB: Propusa reorganizare a ARCUB  afecteaza sansele Bucurestiului
pentru Capitala Europerana a Culturii 2021
 
Uniunea Salvati Bucurestiul cere Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa nu aprobe proiectul de hotarare referitor la reorganizarea ARCUB (Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucuresti) de natura sa limiteze activitatea acestui centru si sa puna in pericol candidatura Bucurestiului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2012.

„ARCUB nu este o institutie care functioneaza perfect. O dezbatere despre functionarea ARCUB si despre strategia culturala a Municipalitatii este necesara, insa ar fi o uriasa nesabuinta reorganizarea Centrului exact in momentul in care acesta coordoneaza dosarul de candidatura la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021. Este un merit al ARCUB ca a reusit sa aduca in proiect un numar important de profesionisti preocupati de viitorul cultural al orasului”, a declarat Nicusor Dan, presedintele USB.

Uniunea Salvati Bucurestiul considera ca o analiza serioasa se justifica in toate institutiile subordonate Primariei Generale, ca si primariilor de sector, insa aceasta trebuie facuta doar in baza unei analize temeinice a rezultatelor si performantelor institutiilor respective, inclusiv in urma unei dezbateri publice asupra rolului si oportunitatii acestor structuri. Prin modul actual de a actiona Primaria Municipiului Bucuresti, condusa de o echipa interimara, nu face decat sa confirme informatiile aparute in spatiul public privind jocurile de influente ce au loc la nivelul administratiei locale, in perspectiva alegerilor din acest an.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii