Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa deputat Florin GHEORGHE - 14 septembrie 2015

ro

14 Sep, 2015 12:15 1128 Marime text
Ref.  Deputatul UNPR Florin Gheorghe a inaugurat proiectul „Un loc de joacă pentru copiii din Constanţa”
 
Vineri, 11 septembrie 2015, deputatul UNPR Florin GHEORGHE a inaugurat proiectul „Un loc de joacă pentru copiii din Constanţa”, program care îşi propune construirea de locuri de joacă pentru grădiniţele din Municipiul Constanţa: „Este un proiect pe care mi-am propus să-l realizez de foarte mult timp, văzând în ce condiţii şi unde se joacă preşcolarii în pauze. Nu am putut să stau nepăsător! Evident, cel mai mare obstacol au fost banii, însă din indemnizaţia primită ca deputat de la Parlamentul României am reuşit să dau drumul acestui proiect. Ştiţi cum este … începutul e mai greu. Vineri am inaugurat primul loc de joacă la Grădiniţa nr. 45 de pe Strada Unirii. Sâmbătă, cu sprijinul domnului Ionuţ Fântână, consilier judeţean, a fost dat în folosinţă un loc de joacă şi la nr. 6 din Flămânda. Pentru luna viitoare mi-am propus să finalizez un loc de joacă şi la Grădiniţa nr. 57, din zona Abator.

Deputatul UNPR Florin GHEORGHE este încrezător că proiectul său se va extinde la nivelul întregului municipiu, la nivelul tuturor grădiniţelor şi, de ce nu şi către şcoli: „Iniţial am crezut că lumea o să mă critice şi că vor spune că aştept ceva în schimb. Nu aştept nimic! Am doar ambiţia ca să rămână ceva în urma mea, bine făcut şi util! Şi eu am doi copii şi m-aş bucura ca proiectul meu să meargă până la capăt, ca fiecare micuţ din Constanţa să se joace în locuri mai curate şi mai singure.”

Gheorghe Florin crede că dacă în Constanţa ar fi existat astfel de mici iniţiative, altfel ar fi arătat municipiul, iar administraţiei locale i s-ar fi arătat că cetăţenii fac ceea ce ar fi trebuit de fapt să facă primăria: „Am locuit tot timpul în Constanţa. Nu am văzut salturi spectaculoase în modernizarea oraşului în ultimii douăzeci şi cinci de ani, deşi bani la primărie au fost mereu. Administraţia publică a Municipiului Constanţa a fost şi este autistă la problemele cetăţenilor, motiv pentru care investiţiile publice sunt numai pe hârtie şi poate nici acolo! Îmi doresc ca în cel mai scurt timp oraşul meu să se schimbe aşa cum aşteaptă toţi constănţenii: cu şcoli şi spitale curate, demne de un oraş european, cu spaţii verzi, cu mai multă siguranţă pe stradă, cu servicii publice mai bune.” a declarat deputatul UNPR, Florin GHEORGHE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii