Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către ministrul Titus Corlăţean a ambasadorului Republicii Africa de Sud în România, Pieter Andries Swanepoel, la încheierea misiunii în România

ro

17 Jul, 2013 19:03 1037 Marime text
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, a primit astăzi, 17 iulie 2013, pe ambasadorul Africii de Sud la Bucureşti, Pieter Andries Swanepoel, în vizită de rămas bun.
Ministrul român l-a felicitat pe ambasadorul sud-african pentru activitatea desfăşurată pe timpul mandatului în România şi pentru contribuţia la dezvoltarea relaţiilor de cooperare dintre cele două ţări.
Cei doi demnitari au subliniat disponibilitatea reciprocă pentru amplificarea dialogului politic bilateral şi realizarea acţiunilor prevăzute pe agenda comună la nivel înalt, guvernamental şi sectorial.
Ministrul Titus Corlăţean a subliniat importanţa rolului ministerelor afacerilor externe în coordonarea ansamblului relaţiilor bilaterale şi a exprimat interesul pentru realizarea unor contacte la nivelul miniştrilor de externe, atât în capitalele celor două ţări, cât şi în marja unor evenimente internaţionale. Interlocutorii au susţinut, de asemenea, necesitatea organizării, cu regularitate, a consultărilor politice pe linie MAE.
Cei doi oficiali s-au referit la evoluţiile pozitive înregistrate la nivelul cooperării economice, al schimburilor comerciale şi în domeniul investiţional şi au convenit necesitatea identificării unor modalităţi suplimentare de încurajare a cooperării în aceste domenii definitorii pentru relaţia bilaterală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii