Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către ministrul Titus Corlăţean a ambasadorului Canadei la Bucureşti, Philippe Beaulne, în vizită de rămas-bun

ro

17 Jul, 2013 14:06 635 Marime text
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, l-a primit astăzi, 17 iulie 2013, în vizită de rămas-bun, pe ambasadorul Canadei, Philippe Beaulne, cu prilejul încheierii misiunii sale la Bucureşti.
Ministrul Titus Corlăţean a apreciat dedicaţia şi profesionalismul care au caracterizat activitatea ambasadorului canadian, pe parcursul întregului său mandat, precum şi contribuţia sa la dezvoltarea relaţiilor româno-canadiene. Oficialul român a exprimat apreciere pentru activitatea susţinută a ambasadorului Philippe Beaulne în special în sfera Francofoniei, căreia România, ca stat cu rol esenţial, pe acest palier, pentru Europa Centrală şi de Est, îi acordă o atenţie aparte. 
Cei doi interlocutori au trecut în revistă principalele teme de pe agenda bilaterală, printre care şi problematica vizelor, de interes major pentru ţara noastră, ministrul Corlăţean reiterând, în acest context, preocuparea pentru soluţionarea cât mai rapidă a acestui aspect.
Cei doi oficiali au căzut de acord asupra importanţei menţinerii, în continuare, a unei interacţiuni strânse atât în plan politic, cât şi economic.
Ambasadorul Philippe Beaulne îşi va încheia mandatul în România la finele lunii iulie, postul de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Canadei în România urmând a fi preluat de E.S. Joanne Lemay.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii