Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LOTERIA ROMANA LANSEAZA UN NOU PRODUS Lozul in plic “FULG DE NEA”

ro

29 Oct, 2013 13:21 1498 Marime text
 “FULG de NEA” este noul loz in plic lansat de Loteria Romana la sfarsitul lunii octombrie. Lozul in plic “FULG de NEA” duce mai departe traditia companiei, aduce norocul in casele romanilor iar pe jucatorii din nou fata in fata cu norocul.
 
Cu doar cateva zile inaintea de sosirea calendaristica a iernii, “FULGI de NEA” pot fi achizitionati cu numai 2,5 lei fiecare, in toate agentiile loto.
 
Interesul romanilor pentru norocul din lozul in plic este mentinut in atentia jucatorilor prin premile importante oferite de Loteria Romane. Pe langa marele premiu pentru cel mai norocos “FULG de NEA”, in valoare de 25.000 de lei, romanii au posibilitatea sa traga un loz in plic castigator cu care vor alege cum sa intampine mai bine sarbatorile de iarna.
Norocosii “FULGILOR de NEA” vor fi premiati cu 50 de lei, 100, 500 sau 5. 000 de lei.
 
Odata cu venirea sarbatorilor sansele jucatorilor cresc la Loteria Romana daca opteaza si pentru jocul de loterie pasiva “LOTERIA CRACIUNULUI” sau lozul “Vrajitorul din Loz” care sunt in agentiile loto la dispozitia tuturor celor care vor sa-si incerce norocul .
 
Cele mai noi produse ale Loteriei Romane din aceasta perioada, aduc jucatorilor bucuria de a-si incerca norocul pentru castigarea unor premii deosebite in bani, indiferent care dintre produse este jocul lor preferat.
 
Biroul Comunicare si Protocol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii