Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanţa caută şef secţie III la Secţia 6 Poliţie Rurală Cernavodă

ro

06 Feb, 2016 00:00 2567 Marime text
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa organizează un examen/concurs pentru ocuparea funcţiei de şef secţie III la Secţia 6 Poliţie Rurală Cernavodă, prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor.
 
Doritorii trebuie să respecte, cumulativ, următoarele condiţii minime:

- să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului;
- să aibă studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul dintre următoarele domenii: ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, ştiinţe economice, ştiinţe socio-umane, ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, ştiinţe inginereşti sau studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) într-unul dintre domeniile fundamentale de licenţă - ştiinţe sociale sau ştiinţe inginereşti;
- să fie absolvenţi de curs postuniversitar sau de masterat în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau să aibă studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă absolvite anterior aplicării celor trei cicluri de tip Bologna într-unul dintre domeniile studiilor de bază sau studii de master ciclul II de studii universitare într-unul dintre următoarele domenii universitare de masterat: drept, ştiinţe administrative, ştiinţe ale comunicării, sociologie, relaţii internaţionale şi studii europene, informaţii şi securitate naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, ştiinţe militare, ştiinţe politice;

- să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie puşi la dispoziţie în condiţiile art. 65 din Legea nr. 360/2002, cu modificările şi completările ulterioare;
- să aibă trei ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează examen/concurs;
- să aibă doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
- să fi obţinut în ultimii doi ani calificativul de cel puţin „Bine“ la evaluarea profesională anuală;
- să fie declaraţi „apt“ medical şi psihologic, pentru promovare în funcţii de conducere;
- să nu fie declaraţi incompatibili de a ocupa o funcţie de conducere în sensul prevederii Legii nr. 176/01.09.2010, privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice.
 
Examenul va avea loc la sediul IPJ Constanţa, la data de 2 martie, începând cu ora 10.00, şi va consta în susţinerea unei probe unice, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica şi bibliografia stabilite de comisie.
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10 şi este declarat „admis“ candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin nota 7,00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă, este declarat „admis“ la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis“ candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
Durata de desfăşurare a probei de concurs va fi stabilită de comisia de concurs/examen, fără a depăşi limita maximă de trei ore.
 
Înscrierile se fac la sediul IPJ Constanţa - Serviciul Resurse Umane, pe bază de raport, până la data de 11 februarie, ora 12.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii