Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajări masive la Autoritatea Navală Română

ro

22 Nov, 2016 18:58 38305 Marime text
Imagini pentru Autoritatea Navală RomânăAutoritatea Navală Română din Constanţa, cu sediul în Constanţa, strada incintă Port nr.1 organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante.
 
Astfel, la Direcţia Afaceri Europeme şi Relaţii Internaţionale, la Biroul Coordonare Programe se caută un referent specialitate, gradul II, iar la Compartiment Management Fonduri Europene un referent specialitate gradul IA şi un referent specialitate gradul II. La Direcţia Inspecţii Siguranţă şi Securitate Navală se caută la Serviciul Inspecţii Mărfuri Periculoase un inspector specialitate gradul II, la Biroul Inspecţii Terminale şi Gas Free un inspector specialitate gradul IA, iar la serviciul PSC/FSC un inspector specialitate gradul IA. La Direcţia Tehnică se caută în cadrul Serviciului Avizări Produse Navale Industriale şi Supraveghere Piaţă un inspector specialitate gradul IA, în cadrul Serviciului Comunicaţii şi IT un tehnician treapta IA, în cadrul Inspectoratului Tehnic Constanţa un inspector specialitate gradul IA, iar în cadrul Inspectoratului Tehnic Galaţi un inspector specialitate gradul IA şi un inspector specialitate gradul III. La Biroul Managementul Calităţii se caută un referent specialitate gradul III. În cadrul Biroului Juridic şi Contencios se caută un consilier juridic gradul III. Proba scrisă va avea loc în data de 16 decembrie, ora 10.00, iar interviul va avea loc în data de 20 decembrie, ora 13.00.
 
De asemenea, ANR mai angajează în cadrul Căpităniei Port Constanţa, la Serviciul Siguranţa Navigaţiei – Zona Nord doi căpitani port gradul I, iar la Serviciul Siguranţa Navigaţiei – Zona Sud un căpitan port treapta II. La Căpitănia Port Mangalia se caută un căpitan port specialist şi un conducător şalupă. În cadrul Căpităniei Port Midia se caută un căpitan port gradul I. La Căpitănia Port Cernavodă se caută un păpitan port treapta II şi un căpitan port specialist. Proba scrisă va avea loc în data de 15 decembrie, ora 10.00, iar interviul va avea loc în data de 19 decembrie, ora 13.00.
 
Totodată, ANR mai angajeazî în Căpitănia Drobeta-Turnu Severin la Serviciul Siguranţa Navigaţiei, Poluare şi VTMIS un căpitan port debutant, la Compartiment VRMIS un căpitan port debutant, la Compartiment Înmatriculări Nave şi Personal Navigant un căpitan port debutant, iar la Serviciul Financiar Contabilitate Administrativ un referent specialitate gradul II. La Oficiul Căpitanie Moldova Veche se caută căpitan port debutant şi un căpitan port treapta II. Concursul se va desfăşura în data de 15 decembrie, ora 10.00 – proba scrisă şi în data de 19 decembrie, ora 13.00 – interviul.
 
ANR mai caută în cadrul Căpităniei Portului Galaţi un căpitan port specialist, un căpitan port treapta II şi un căpitan port debutant. La Căpitănia Portului Brăila se caută un căpitan port treapta II, la Căpitănia Portului Hârşova un căpitan port treapta II şi la Oficiul Căpităniei Bicaz un căpitan port treapta II. Concursul se va desfăşura în data de 15 decembrie, ora 10.00 – proba scrisă şi în data de 19 decembrie, ora 13.00 – interviul.
 
În cele din urmă, ANR mai caută la Căpitănia Portului Sulina un căpitan port gradul I şi un căpitan port treapta II. La Oficiul Căpităniei Mahmudia se caută căpitan port treapta II. Concursul se va desfăşura în data de 15 decembrie, ora 10.00 – proba scrisă şi în data de 19 decembrie, ora 13.00 – interviul.
 
Dosarele se depun până pe data de 8 decembrie.
 
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Pentru a-l găsi, dă click aici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii