Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Topul celor mai scumpe hoteluri plutitoare din lume

ro

04 Jul, 2013 19:57 1183 Marime text
Hotelurile ecologice plutitoare se numara printre cele mai romantice si mai cautate destinatii turistice din intreaga lume, chiar daca pretul de cazare pentru o singura noapte intr-o astfel de constructie este destul de piperat, noteaza www.casadex.ro

Iata un top cu cele mai luxoase si scumpe hoteluri ecologice plutitoare din lume:

1. In America de Sud, mai exact in Panama, se afla hotelul plutitor Punta Caracol, unde o noapte de cazare pentru un cuplu costa aproximativ 578 USD. Hotelul ecologic de pe malul Marii Caraibelor ofera sejururi de neuitat ce includ pachete turistice pline de momente inedite: inot cu delfini, snorkelling, plimbari cu barca, scuba diving, pescuit, zboruri de agrement cu avioane de mici dimensiuni etc. Hotelul ecologic Punta Caracol ofera cazare in casute plutitoare din bambus, cu acoperis din frunze de palmier.

2. Langa Marea Bariera de Corali din Australia se gaseste ReefWorld, primul hotel plutitor ecologic din lume. Dotat cu panouri solare, turbine si generatoare subacvatice care ii asigura autonomie energetica, hotelul plutitor australian se afla la distanta de doua ore de tarm, intr-o pozitie ideala pentru iubitorii sporturilor subacvatice. Cei care nu stiu sa inoate se pot bucura de excursii cu o ambarcatiune semi-subacvatica ce le permite sa vada de aproape exotica lume a oceanului. Hotelul dispune de opt cabine, un spa subacvatic, un restaurant, un bar si multe alte facilitati pentru o vacanta de neuitat. Pretul pentru o noapte de cazare in hotelul plutitor ReefWorld este de 620 USD/persoana.

3. Oberoi Udaivilas este un fost palat situat pe lacul Pichola din Udaipur, India, transformat intr-unul dintre cele mai luxoase si spectaculoase hoteluri plutitoare din lume. Cazarea in acest loc plin de istorie, cu arhitectura unica, fantani grandioase si fresce lucrate manual, porneste de la 755 USD/noapte. Accesul in hotelul plutitor, cu apartamente decorate in cel mai luxuriant stil, dotate cu piscine private, se face cu ajutorul unei superbe ambarcatiuni, care transporta turistii peste lacul Pichola. Cele trei restaurante cu bucatarie indiana si internationala din incinta hotelului indian plutitor, cateva spa-uri si multe alte facilitati sunt ingredientele necesare unei vacante de neuitat.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/07/topul-celor-mai-scumpe-hoteluri-plutitoare-din-lume/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii