Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PORNEŞTE ÎNTR-O CĂLĂTORIE CULINARĂ ÎN GRECIA, ALĂTURI DE LIDL

ro

04 Jul, 2013 19:58 1116 Marime text
București, 4 iulie 2013 – Începând de luni, 8 iulie 2013, bucură-te de vacanţă împreună cu Lidl şi savurează produsele cu specific mediteranean, în cadrul primei Săptămâni Greceşti din acest an.

Iaurtul grecesc, ideal pentru prepararea tradiţionalul tzatziki, brânza feta, pilaful cu gyros, sardelele în ulei vegetal picant, sau marinate cu ceapă şi pătrunjel sunt doar câteva dintre produsele greceşti care vor putea fi găsite timp de o săptămână în toate magazinele Lidl din ţară.

Aperitivele greceşti, rulourile din carne cu umplutură de brânză, pacheţelele cu brânză şi spanac, sau melcişorii cu brânză şi praz reprezintă alegerea potrivită pentru o gustare uşoară, pregătită în cel mai scurt timp. Uleiul de măsline extra virgin, delicioasele măsline Kalamata, sau măslinele verzi fără sâmburi sunt ingrediente de nelipsit pentru o salată de vară.

Nu lipseşte din meniul grecesc Ouzo, faimoasa băutură grecească, iar la desert, Lidl oferă o selecţie de dulciuri cu specific grecesc, precum halvaua cu migdale, sau cu cacao, melcişorii cu cremă, sau nouga cu migdale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii