Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lantul de pub-restaurante H10 Sport Lounge incepe demersurile pentru francizare

ro

04 Jul, 2013 14:05 1383 Marime text
Dupa lansarea in luna martie a primului pub-restaurant H10 Sport Lounge, Gheorghe Hagi si partenerii sai au inceput demersurile pentru deschiderea in sistem de franciza a urmatoarelor localuri. Fostul capitan al echipei nationale este initiatorul unui lant de pub-restaurante destinat publicului larg, turisti sau localnici, sportivi sau amatori, primul gol marcat fiind in orasul Constanta, restul de noua restaurante urmand a fi lansate in cele mai importante orase din Romania pana la sfarsitul anului 2014.

"H10 Sport Lounge nu e legat de terenul de fotbal şi nici de jucători, este un concept de pub-restaurant creat pentru ca lumea să vină să vadă sport. Am vrut să fie un loc cald, în care toţi cei care ne vizitează să guste din spiritul învingător ce predomină în H10 Sport Lounge. După cum ştiţi, totul a început la Constanţa, aşa că am ţinut ca primul local H10 Sport Lounge să fie deschis aici”, a declarat Gheorghe Hagi.
Din seria celor 10 restaurante H10 Sport Lounge
“Dupa cateva luni de la deschiderea locatiei H10 Sport Lounge din Constanta am inceput o extindere sigura si puternica a retelei si in alte orase mari ale tarii, pe care le-am ales in functie de numarul de locuitori si turisti, veniturile medii si obisnuinta de a frecventa localuri de acest gen, popularitatea sporturilor si a lui Gheorghe Hagi. Ambitia noastra este sa devenim cea mai populara retea din Romania pe segmentul Pub & Restaurant”, explica Mihai Negut, actionar H10 Sport Lounge.
Pana la finele anului 2014, actionarii H10 Sport Lounge doresc sa intregeasca lantul de restaurante H10 Sport Lounge prin extinderea acestora in cele mai importante orase din Romania, precum: Brasov, Iasi, Timisoara, Cluj, Craiova, Galati, Ploiesti, Sibiu, Arad, Bacau, Oradea si Suceava, orase cu un valoros potential turistic, dar si cu numerosi fani ai liderului Generatiei de Aur.
Conceptul H10 Sport Lounge functioneaza in sistem de franciza, la care pot participa investitorii care doresc sa se alature retelei nationale initiate de Hagi, prevazuta a fi una de top pe piata romaneasca. Avantajul asocierii cu imaginea lui Gheorghe Hagi este de nepretuit, prin urmare beneficiile unei astfel de investitii depasesc eu as zice depasesc avantajele pur comerciale. Mai mult, se doreste dezvoltarea unei retele de tip parteneriat, si nu o traditionala franciza operationala, aceasta abordare garantand astfel independenta conducerii afacerii locale de catre fiecare partener in parte. Actionarii cred ca unul din secretele dezvoltarii acestei retele sta in imbinarea caracterului ei national cu detaliile locale care vor fi lasate la latitudinea partenerilor care sunt gata sa li se alature.
Investitie din pasiune
Investitia lui Hagi din Constanta a fost una considerabila si a reunit parteneri importanti, printre care proprietarii agentiei de marketing sportiv, Making Of, care se ocupa de renumiti sportivi romani, fratii Mihai si Razvan Negut, carora li s-au alaturat Petre Bruma si Vlad Cretu. Cea mai mare parte din aceasta suma a fost alocata reconditionarii cladirii in care este amplasat H10 Sport Lounge, precum si conceptului arhitectural.
Amplasat in zona centrala a orasului Constanta (Bulevardul Tomis nr. 129-131), H10 Sport Lounge este conceput dupa o idee unica, fiind construit asemeni unei mingi de fotbal descompuse, astfel, peretii, tavanul si mobilierul inglobeaza forme hexagonale si pentagonale care integreaza in spatiu fotografii si colaje din timpul carierei lui celebrului „decar”. Impartit in doua zone, pub-ul amplasat la parter este special creat pentru toti cei care doresc sa retraiasca momentele de glorie ale “Regelui” si sa urmareasca cele mai importante evenimente sportive pe impunatoarele ecrane astfel amplasate incat sa confere o buna vizibilitate din orice colt al locatiei. In schimb, zona de restaurant aflata la subsoleste ideala pentru a te salva de caldura de afara si pentru a incerca specialitatile casei („Preferatele lui Hagi”) intr-un cadru intim si relaxant.
H10 Sport Lounge este locul ideal pentru iesirile in oras alaturi de prieteni, avand un concept unic care se adreseaza atat iubitorilor competitiilor sportive, cat si publicului larg, fiind potrivit pentru o iesire la o bere intr-un pub autentic, dar si pentru o cina delicioasa intr-un restaurant recomandat de Hagi.
www.h10sl.ro
Facebook H10
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii