Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farmaciile DONA lansează o nouă unitate în Constanţa

ro

29 May, 2013 14:54 1147 Marime text
Noua farmacie îşi aşteaptă primii clienţi cu oferte promoţionale avantajoase

Locuitorii cartierului Poarta Şase din Constanţa au acum la dispoziţie o nouă farmacie DONA pe Strada Brizei nr. 22 A. Unitatea dispune de o suprafaţă extinsă de 130 mp, care permite accesul clienţilor la un portofoliu de peste 7.000 de medicamente pe bază de prescripţie medicală şi alte 30.000 de produse destinate sănătăţii. Farmacia este deservită de farmacişti profesionişti, pregătiţi să asiste pacienţii cu sfaturi şi recomandări specializate. Reprezentanţii companiei estimează un trafic de circa 6.000 de clienţi pe lună, pentru primele 6 luni.

“Planurile noastre prevăd deservirea fiecărei zone principale din Constanta prin cel puţin o farmacie etalon DONA. Noua farmacie este cea de-a şaptea din Constanţa, dar în viitorul apropiat avem în vedere deschiderea de noi unităţi în oraş”, a declarat Ovidiu Wencz, Director General Farmaciile DONA.

Noua farmacie DONA Constanţa va veni în intâmpinarea pacienţilor printr-o serie de campanii promoţionale. Prima ofertă este deja disponibilă în farmacie. La cumularea de cumpărături în valoare de 150 de lei, în perioada mai-iulie 2013, clienţii vor primi un voucher cadou în valoare de 10 lei.

Noua farmacie respectă principiile de design modern adoptate recent de Farmaciile DONA, prin care se urmăreşte fluidizarea interacţiunii cu farmacistul, precum şi accesul facil la produsele care nu necesită prescripţie medicală, cum ar fi suplimentele nutritive, produsele de igienă personală sau cosmeticele.

“Punem în topul priorităţilor nevoia medicală. De accea, ca abordare strategică, urmărim să asigurăm în primul rând cel mai înalt grad de disponibilitate a tratamentelor cu prescripţie medicală şi a celor pentru afecţiunile cronice din piaţă. Facem eforturi considerabile pentru a obţine acest lucru prin politica de aprovizionare, inclusiv prin comenzi speciale livrate în farmacii în cel mai scurt timp posibil. Vrem să rămânem în continuare recunoscuţi ca farmacia unde tratamentele majore şi vitale sunt disponibile pe rafturi. Complementar cu această abordare, facem eforturi consecvente de profesionalizare a farmaciştilor pentru a fi de ajutor real clienţilor cu recomandări, sfaturi avizate, sigure şi umane”, a punctat Ovidiu Wencz.

Farmaciile DONA înseamnă o reţea de peste 220 de unităţi.


Despre Farmaciile DONA

Farmaciile DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara.

Compania are peste 1500 de angajaţi şi numără peste 220 de farmacii.

Detalii despre companie şi despre oferta de produse sunt disponibile la www.farmaciiledona.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii