Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IJJ - 08.12.2010

ro

08 Dec, 2010 23:19 1120 Marime text

Marţi, 07 decembrie a.c., ora 20.25, la Sala Sporturilor din Constanţa, jandarmii au sancţionat un spectator constănţean, pe durata desfăşurării partidei de volei masculin C.V.M. Tomis Constanţa - Gazprom Ugra Surgut (Rusia), în cadrul competiţiei masculine G.M. Capital Challenge Cup.

În timp ce se afla în tribune, Ovidiu Giorgian S., de 29 de ani a adresat injurii şi expresii jignitoare jucătorilor echipei gazdă şi a fost amendat cu 150 de lei.

Miercuri, cu începere de la ora 20.00, C.S. Volei 2004 Constanţa primeşte replica formaţiei cipriote Aruji Anorthosis Famagusta, în cadrul C.E.V. Cup. La această competiţie, 25 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi apropiată a arenei sportive înainte, pe timpul şi după terminarea jocului sportiv.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa va acţiona cu fermitate, în spiritul şi litera legii, potrivit competenţelor conferite de lege pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care ar putea aduce atingere normelor de convieţuire socială, stării de normalitate, ordinii şi siguranţei publice.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii