Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Identificat în urma cercetărilor de către poliţiştii din Mangalia

ro

03 Apr, 2014 16:20 832 Marime text
 Urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia privind săvârşirea a două tâlhării, fapte înregistrate cu autor necunoscut, a fost identificat şi depistat un minor, în vârstă de 15 ani, domiciliat în comuna Dingeni, judeţ Botoşani, care locuieşte fără forme legale în Mangalia, bănuit de comiterea faptelor.
Cel în cauză, la data de 31.03.2014, respectiv 01.04.2014, prin smulgere, a deposedat de două telefoane mobile de ultimă generaţie, două tinere, ambele în vârstă de 17 ani.
Prejudiciului în valoare de 2.550 lei a fost recuperat în totalitate, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din Mangalia în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a minorului, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.
 
Administrator de societate comercială cercetat în stare de libertate
de către poliţiştii din Medgidia
 
Ofiţerii Biroului Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat din comuna Gârliciu, judeţ Constanţa, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale a reţinut salariaţilor, impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă, reprezentând impozit pe salarii, contribuţii la asigurările sociale de stat, contribuţii la fondul pentru şomaj şi contribuţii la asigurările sociale de sănătate, în cuantum de 2.849 lei, fără a vira aceste sume de bani, către bugetul consolidat al statului, în termenul legal de 30 de zile.
 
Minori cercetaţi de către poliţiştii din Eforie pentru tentativă la furt calificat
 
  La data de 02.04.2014, ora 17.00, Poliţia Staţiunii Eforie a fost sesizată telefonic, de către un localnic, despre faptul că, a surprins în curtea imobilului trei minori care încercau să deschidă uşa de acces în locuinţă.
  Un echipaj al Poliţiei Staţiunii Eforie împreună cu un echipaj al Poliţiei Locale Eforie s-a deplasat operativ în zonă, depistând la intersectia străzilor Republicii şi Mesteacănului din Eforie Nord un minor în vârstă de 13 ani, din comuna Cobadin, bănuit de participare la săvârşirea faptei.
  Demarând procedurile specifice în astfel de cazuri, la scurt timp au fost depistaţi de către lucrătorii Postului de Politie Transporturi Feroviare Constanţa şi ceilalţi doi minori de 12, respectiv 13 ani, ambii din Constanta, care au fost conduşi la sediul Poliţiei Eforie.
  Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a minorilor, totodată urmând a se stabili dacă la comiterea faptei au mai participat şi alte persoane.
 
Cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 4
 
Poliţiştii Secţiei 4 cercetează în stare de libertate un bărbat, de 36 ani, din Constanța, întrucât a fost identificat de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate, în valoare de 582 lei.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii