Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă - IPJ Constanţa

ro

02 May, 2015 13:41 1009 Marime text
 În aceste zile, poliţiştii constănţeni acţionează pentru ca dumneavoastră să petreceţi în siguranţă minivacanţa de 1 Mai, la malul Mării Negre.
 
În noaptea de 01/02.05.2015, în intervalul orar 22.00 – 06.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei ai Biroului Rutier Constanţa, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia disciplinării conducătorilor de autovehicule care conduc aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.
S-a acţionat în 14 locaţii, fiind constatate 5 infracţiuni, toate pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru care s-au întocmit dosare penale.
Totodată au fost  aplicate 21 sancţiuni contravenţionale, 17 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru nefolosirea centurii de siguranţă, una pentru încălcarea marcajului continuu şi una pentru defecţiuni tehnice, fiind retras un certificat de înmatriculare şi reţinute 11 permise de conducere, 10 pentru alcool şi unul pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
 
EXEMPLU
          La data de 01.05.2015, în jurul orei 23.00, H. C., a fost depistat de către poliţiştii rutieri conducând un autoturism pe şoseaua Constanţei,  din oraşul Năvodari, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.                       
 
La aceeaşi dată, ora 22.00, poliţiştii din Topraisar l-au depistat pe S.A. de 39 de ani,  în timp ce conducea un autoturism, pe DN 38, având permisul de conducere suspendat.
Poliţiştii din Medgidia l-au depistat pe G.M., de 46 de ani, din localitate care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Rurale Băneasa l-au depistat  şi scos din trafic pe S. I., de 47 de ani, din localitatea Lipniţa care conducea un moped fără a poseda permis de conducere.
 
Vă recomandăm să aveţi grijă de bunurile dumneavoastră atunci când vă aflaţi în locuri aglomerate, nu vă lăsaţi copiii nesupravegheaţi, nu răspundeţi la provocări cu violenţă, încercaţi să evitaţi conflictele, iar în caz de urgenţă sunaţi la numărul 112- apel gratuit!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii