Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanța - 28.02.2016

ro

28 Feb, 2016 12:04 1246 Marime text
                   
      Depistat de către poliţişti, la scurt timp de la comiterea faptei       
 
          La data de 27.02.2016, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, unei minore i-a fost smuls din mână telefonul mobil, în timp ce se deplasa pe strada Traian, iar autorul a fugit pe bulevardul Mircea cel Bătrân.
          Deplasându-se cu operativitate, poliţiştii Secţiei 3, l-au identificat în zonă pe R. B., în vârstă de 22 de ani, din Constanţa, asupra sa fiind găsit şi telefonul mobil reclamat ca sustras.
Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând ca la data de 28.02.2016  să fie prezentat Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.
  
          Dosare penale întocmite de către poliţiştii Secţiei 2
   
          Poliţiştii Secţiei 2 îl cercetează în stare de libertate pe B.M.L., în vârstă de 28 de ani, care a sustras din incinta unui magazin de electronice, 2 hard discuri în valoare totală de 700 de lei.
         
La data de 27.02.2016, poliţiştii Secţiei 2 au depistat 2 tineri, ambii în vârstă de 19 ani, din Constanţa, care încercau să vândă 2 biciclete, a căror provenienţă nu au putut-o justifica.
În urma cercetărilor s-a stabilit că cei 2, în seara zilei de 26.02.2016, în jurul orei 20.00, le-ar fi sustras din incintele a două boxe ale unui bloc de pe strada Cişmelei.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat păgubiţilor.
 
Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
 
Poliţiştii din localitatea Valu lui Traian, l-au depistat pe V. G., din localitate, care a condus un moped fără a deţine permis de conducere.
 
Poliţiştii din localitatea Ciocîrlia, l-au depistat pe  D. D., de 39 ani, din Poarta Albă, care a condus un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere.
 
Poliţiştii din localitatea Săcele, l-au depistat pe  Z. N., de 35 de ani, din comuna Mihai Viteazu, care conducea fără permis, un autoturism pe DJ 226, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Poliţiştii Staţiunii Eforie îl cercetează în stare de libertate pe S. D. D., din localitatea Tuzla, care a condus un autoturism pe strada 23August,  din Eforie Nord, fără a deţine permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
În cauze au fost întocmite dosare penale
 
Posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea depistat de către poliţişti
 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Ovidiu l-au depistat pe S. I., de 30 ani, din localitate, posesor al unui mandat de executare de 1 ani şi 6 luni pentru comiterea infracţiunii de  furt calificat.   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii