Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanța - 18.02.2016

ro

18 Feb, 2016 12:38 1390 Marime text
Material lemnos confiscat de poliţişti      

        În ziua de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au depistat un bărbat de 42 ani din comuna Hamcearca, județul Tulcea, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 0,6 mc de material lemnos.
          În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana în cauză  nu deținea documente de transport și însoțire a mărfii în conformitate cu prevederile legale.
          Poliţiştii au aplicat o sancțiune contravențională conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.
Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.
 
În aceeași zi, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au depistat un bărbat de 32 ani din comuna Horia, județul Tulcea, în timp ce transporta cu o căruță cantitatea de 0,8 mc de material lemnos.
          În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana în cauză  nu deținea documente de transport și însoțire a mărfii în conformitate cu prevederile legale.
          Poliţiştii au aplicat o sancțiune contravențională conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.
Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Mandat penal executat de polițiști
        La data de 17 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Niculițel au depistat pe raza comunei Niculițel, județul Tulcea, un bărbat de 23 de ani din comuna Niculițel, județul Tulcea, împotriva căruia Judecătoria Tulcea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o periodă de un an și 8 luni pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.
Bărbatul în cauză fost retinut.
   
Transportau persoane fără autorizație    
La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat 66 de ani din comuna Beștepe, județul Tulcea, în timp ce efectua transport de persoane contracost pe relaţia Tulcea – Beștepe.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana în cauză nu deținea autorizație de transport persoane.
Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38 din 2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere și au dispus măsura suspendării dreptului de utilizare a autoturismului  pe o perioadă de 6 luni.

A condus un microbuz sub influența băuturilor alcoolice
În dimineața zilei de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 38 de ani din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un microbuz de transport persoane pe raza relația Tulcea - Mahmudia, având o concentrație de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La momentul depistării în microbuz nu se aflau pasageri.
Polțiștii au aplicat o sancțiune contravențională în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice și au dispus suspendarea  dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 zile.

Accident rutier
În ziua de 17 februarie a.c., o femeie de 35 de ani din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag din municipiu, a acroșat un bărbat 58 de ani din municipiul Călărași, care se afla în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.
Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii