Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţa adunării creditorilor Se stabileşte cum se vor valorifica bunurile SC Diamond SRL, după falimentul acesteia

ro

26 Sep, 2016 00:00 1840 Marime text
Cabinetul Individual de Insolvenţă Căciulă Anişoara Daniela, în calitate de lichidator al debitoarei SC Diamond SRL, aflată în faliment, conform sentinţei civile nr. 3.201/22.11.2013, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul 7.792/118/2013, convoacă adunarea creditorilor debitorului SC Diamond SRL.
 
Ședinţa va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, de pe strada Poporului nr. 67, Constanţa, pe data de 4 octombrie 2016, de la ora 14.00. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. De asemenea, creditorii pot vota şi prin corespondenţă.
 
Pe ordinea de zi a întâlnirii este prinsă problema stabilirii unei noi metode de vânzare şi a strategiei de valorificare a bunurilor proprietate a societăţii debitoare.

Din adunarea creditorilor societăţii Diamond SRL fac parte Asset Leasing IFN SA şi Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi, Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa.

Cine conduce SC Diamond SRL

Înfiinţată în anul 1994, SC Diamond SRL are sediul social în satul Amzacea, comuna Amzacea, strada Carburanţilor nr. 16B. Capitalul social subscris al societăţii este de 30.210 lei, integral vărsat, şi 500 de dolari, în 302 părţi sociale, a 100 de lei fiecare. Potrivit Registrului Comerţului, asociat unic al societăţii este Ionel Guriţă, născut în 1973, fiind împuternicit, în calitate de lichidator judiciar, să conducă societatea Cabinetul Individual de Insolvenţă Căciulă Anişoara Daniela. Activitatea principală a societăţii, este, conform codificării, „comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun”.
 
Diamond SRL nu este prima firmă pe care Ionel Guriţă o aduce în faliment. Potrivit Registrului Comerţului, acesta a mai fost asociat în cadrul SC Brando SRL, care în prezent şi-a declarat falimentul, fiind în dizolvare judiciară, conform articolului 237 din Legea nr. 31/1990, sub incidenţa Legii nr. 85/2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii