Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutor guvernamental de urgenţă pentru 327 de familii și persoane singure

ro

19 Aug, 2015 15:42 1008 Marime text
La propunerea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Guvernul a aprobat alocarea sumei de 915.300 lei pentru sprijinirea unui număr de 327 de familii și persoane singure.
          De acest ajutor vor beneficia 223 de familii și persoane singure care se confruntă cu situații deosebite din cauza stării de sănătate sau a altor cauze care pot duce la excluziune socială. Aceste familii și persoane locuiesc în județele Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și în municipiul București.
          De asemenea, vor beneficia de ajutor 19 familii ale căror locuințe au fost afectate de incendii (județele Hunedoara, Neamț, Prahova, Teleorman, Vaslui și Vrancea) și 85 de familii ale căror locuințe au fost afectate de calamități naturale, inundații și alunecări de teren din județele Brăila, Constanța, Hunedoara, Maramureș, Satu Mare (69 de familii ale căror gospodării au fost afectate de grindină, ploi torențiale și inundații produse în luna mai 2015), Suceava și Vâlcea.
          Ajutoarele de urgență au fost acordate după efectuarea unor anchete sociale realizate de  agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv cea a municipiului București.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii