Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studentă din Siria, cercetata de poliţiştii de frontieră constănţeni pentru trecere ilegala a frontierei

ro

07 Jul, 2015 15:12 1278 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în apropierea frontierei de stat o tânără din Siria, care intenţiona să intre ilegal în România din R. Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde, destinaţia finală declarată fiind o ţară din vestul Europei.
 
 În data de 07.07.2015, în jurul orei 08.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Ostrov au desfăşurat, în baza unei informaţii, o acţiune de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale în zona de competenţă.
Astfel, în apropierea frontierei de stat, au depistat o persoană de sex feminin, care nu îşi justifica prezenţa în zonă şi nu vorbea limba română.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul S.P.F. Ostrov pentru cercetări, iar în urma verificărilor s-a stabilit că este cetăţean sirian, A. T. RANEEM, în vârstă de 21 de ani, care a încercat să intre ilegal în România, pe jos, venind din R. Bulgaria. Aceasta a declarat ca este studenta in Istanbul si intentiona sa ajunga într-o ţară din vestul Europei.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit tinerei din Siria actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 262, alin. 1 din Codul Penal.
În aceeaşi zi, în jurul orei 14.00, persoana în cauză a fost predată autorităţilor de frontieră din R. Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii