Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat 15.10.2015 Garda de Coasta

ro

15 Oct, 2015 14:47 980 Marime text
500 motofierăstraie susceptibile a fi contrafăcute, descoperite la P.T.F. Constanţa Sud Agigea
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit 500 motofierăstraie cu motor, susceptibile a fi contrafăcute cu o valoare de aproximativ 200.000, dacă ar fi originale, într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din China, pentru o societate comercială din Suceava.
 
În data de 14.10.2015, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea, împreună cu lucratorii vamali, au efectuat pe baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din China, în care se aflau mărfuri diverse pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Suceava.

În urma controlului, au fost descoperite aproximativ 500 motofierăstraie, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de aproximativ 200.000 lei dacă ar fi fost originale. Bunurile în cauză au fost indisponibilizate de către lucrătorii vamali şi predate pe baza de proces-verbal comisionarilor vamali.

 Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român, în vârstă de 69 ani, cu domiciliul pe raza judetului Suceava, pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii