Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundația ADV ,,Alături de Voi’’ - Dezvoltarea emoţiilor

ro

29 Mar, 2016 22:45 1960 Marime text
  O nouă activitate în colaborare cu Fundația ADV ,,Alături de Voi’’, prin psihologul Georgiana Iofciu, a avut loc în zilele de 21 și 29 martie 2016, în rândul elevilor din clasele a V-a și a VI-a, de la Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanța, alături de profesorii cordonatori Carmen Călin, Iuliana Voicu, Andreea Cosmeanu și Elena Săpunaru.

                 ,,Dezvoltarea emoțiilor” a adus în prim-plan un subiect fierbinte pentru copiii ce au nevoie de sprijinul adulților pentru a învăța să își exprime, identifice și controleze inteligența emoțională. Copiii cu o inteligență emoțională dezvoltată sunt mult mai sociabili, cooperanți, optimiști și au o capacitate mult mai bună de a rezolva problemele cu care se confruntă. De asemenea, acești copii învață să se împrietenească cu propriile emoții și să le transforme într-un aliat pentru că, dacă viața ar fi o colecție de tablouri, emoțiile sunt cele care ar colora aceste tablouri.

              Prin urmare, psihologul Georgiana Iofciu a subliniat, într-un limbaj simplu și accesibil micilor elevi, cauzele și consecințele emoțiilor, manifestările lor cele mai subtile dar și regulile sociale privind emoțiile.

Director, Consilier de imagine,
Prof. Elisabeta Ana Iuliana LINEA Prof. Simona DRAGOMIR
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii