Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, LIVE în Club Fabrica Seară de rap românesc - Omu Gnom, “Măcel Mai Chill” şi invitaţii lor

ro

10 Mar, 2014 18:03 919 Marime text
Vineri, în Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50), va fi seară de rap românesc. Pe scenă va urca domnul Omu Gnom - în buletin presupunem că îl cheamă altfel - împreună cu o serie de instrumentişti de excepţie cu care dânsul a demarat recent un proiect live, numit “Măcel Mai Chill”.

Trupa care îl va însoţi pe scenă pe Omu Gnom va fi alcătuită din: Omu Gnom şi Andrei Atm Triculescu - voce, la tobe - Luca Sfura, bas - Costi Grigore, la chitară - Robert Cristian, Moraru, la saxofon - Clara Mitola.

Despre invitaţii săi de vineri seară o să-l lăsăm chiar pe Omu Gnom să vorbească:

“Pe partea de voce, Ateliere de creație (brigada rep) o să fie prezentă să dăm pe goarnă bucăţi live de pe Program de lucru. La pian, Mischa Simeonov, unul din cei mai buni pianişti pe care i-am văzut vreodata live. Este un adevărat artist, iar solo-urile lui sunt mai mult decât fascinante. O să vină să ne ajute pe câteva bucăţi şi, credeţi-mă, o să rămâneţi mască de ce poate să facă omul acesta. La vioară va fi Balabaș Mihai. El a adus savoarea instrumentalului de la Limpede, fiind unul dintre cei mai talentaţi violonişti. O să băgăm câteva bucăţi împreună, care sună într-un mare fel. La violoncel va cânta Corina Ciuplea. Ea a fost prezentă alături de Mihai şi la concertul din septembrie, unde a ieşit un live la Metehne magistral. Corina este o artistă desăvârşită şi mă bucur că am prilejul să colaborăm. De Warm Up şi After Party se va ocupa ENIGO - un tânăr talentat care va încălzi atmosfera cu piese bine alese.

Mulţumesc tuturor invitaţilor şi vă recomand să vă rezervaţi seara de vineri, 14 martie, pentru a ajunge la acest concert! Să ne găsim cu bine! Dau cu pace!”. Semnat Omu Gnom.

Pentru cei care nu ştiu cum sună Omu Gnom, recomandăm un link de download gratuit de pe site-ul oficial, unde se găseşte albumul “Atenţie la neatenţie Part I” (free download).

Data şi ora: vineri, 14 martie, ora 21
Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50)
Concert: Omu Gnom şi “Măcel Mai Chill”
Invitaţii lor: Atelierele de creaţie, Mischa Simeonov (pian), Balabaş Mihai (vioară), Corina Ciuplea (violoncel)
Warm Up & After Party: ENIGO
Preţ: 15 lei
Facebook: Omu Gnom şi Măcel Mai Chill (LIVE Band)

Club Fabrica pe Facebook
Omu Gnom - website oficial
Omu Gnom - albumul Atenţie la neatenţie Part I (free download)

București, 10 martie 2014
anca romanescu | punk pr | 0732 144 570 | 0745 10 20 24 | anca@punkpr.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii