Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de concurenti au venit la preselectiile „Tabara de Film”!

ro

25 Mar, 2014 18:11 2147 Marime text
Cele mai asteptate preselectii, unde talentul se intalneste cu dorinta, isi asteapta ultimii concurenti weekendul acesta
In „Tabara de film” (9-18 ani) exista doar limita de varsta, restul tine doar de talentul si dorinta de afirmare a concurentilor pentru a-si indeplini visul.
Aflat deja la cea de-a 4-a editie, proiectul Tabara de Film isi propune ca, printr-o caravana in principalele orase, sa descopere si sa selecteze copii si tineri cu talente deosebite.  Preselectia presupune 3 probe: proba de dictie (se va regasi in discutiile libere purtate cu juriul), proba de improvizatii pe teme date (trebuie sa dezvoltati o poveste pornind de la cateva cuvinte cheie date de juriu) si proba de talent (la alegere dans, muzica, actorie).
Preselectiile pentru Tabara de Film vor avea loc in fiecare sambata si duminica pana pe 30 martie. Pana acum preselectiile au avut loc in orasele: Cluj-Napoca, Oradea, Pitesti, Craiova, Arad, Timisoara, Targu-Mures si Iasi, iar in continuare va invitam la preselectii in urmatoarele orase:
  • Constanta 29 martie, Palatul Copiilor, Str. Soveja, Nr 17, intre orele 10:00 – 18:00
  • Bucuresti 30 martie, Palatul National al Copiilor, Bd. Tineretului, Nr. 8-10, sector 4, intre orele 10:00-18:00.
Tabara de FILM se va desfasura in perioada 15 iulie – 15 august 2014 si vor participa copiii selectati si o echipa de profesionisti in domeniu. Copiii vor participa la cursuri de: actorie, dictie, miscare scenica, introducere in arta teatrului. Pe langa cursuri si filmari copiii vor lua lectii de coregrafie, canto si diverse activitati recreative pline de distractie si buna dispozitie!
In cadrul Taberei de Film desfasurate anul trecut, copiii au realizat filmul “Revederea” – un musical cu Maia Morgenstein, Aliona Moon, Wilmark si Tudorel Filimon. Filmul va rula in cinematografele din Romania si Republica Moldova si ulterior va fi difuzat pe postul public TVR1.
Echipa de productie a filmului va fi formata din: Rom Film Support (Asociatia pentru spijinirea si promovarea filmului romanesc) – producator; TVR1 si Radio Romania (prin Radio Romania Regional si Radio Actualitati) – coproducator.
Proiectul Tabara de Film este realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si spijinit de Scoala de soferi TEO.
Participarea la preselectii este GRATUITA.                
Va asteptam cu drag!     
                                                    
www.tabaradefilm.ro          facebook.com/tabaradefilm
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii