Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FashionTV organizează cel mai mare concurs de frumusețe al verii - Miss Litoral 2013

ro

31 Jul, 2013 18:59 1607 Marime text
După ce Caravana FashionTV a străbătut România în cautare de tinere talente, în acest weekend 30 dintre cele mai frumoase românce vor intra în competiția pentru titlul Miss Litoral 2013.
În premieră, concursul s-a desfășurat atât offline, la preselecțiile FashionTV organizate în toată țara, cât și online, în urma votului direct pe Facebook, pe Fanpage-ul www.fpeople.ro, tinerelor participante oferindu-li-se șanse reale de a fi promovate la nivel internațional și de a participa la cele mai importante concursuri de gen din lume.

Organizarea Miss Litoral 2013 este de o anvergură fără precendent în România, FashionTV oferind concurentelor premii în valoare de peste 100.000 de euro, constând în participarea câștigătoarelor la evenimentele internaționale FashionTV și contracte în domeniul modelling-ului cu cele mai importante companii de publicitate de lume. În cadrul probelor de concurs, concurentele vor defila în ținute de zi, costume de baie și rochii de seară semnate de designeri de top din România, iar de machiajul și coafura lor vor fi responsabili make-up artiști și hair stilisti de renume. Un juriu format din personalități ale lumii modei va decide marea câștigătoare.

Concursul va fi transmis în întregime de TVR și de postul FashionTV în 193 de țări din întreaga lume, toate participantele din finala Miss Litoral urmând să fie promovate la nivel internațional. Informații și imagini în exlusivitate veți putea găsi în comunitatea online a FashionTV România, www.fpeople.ro.
Concursul este organizat în cadrul FashionTV Summer Festival 2013 pe cea mai mare scenă de modă realizată până acum în Europa și va avea loc în aer liber, în Piața Cazino din Mamaia, în serile de 2 și 3 august 2013, începând cu ora 20.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii