Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EUROPAfest 2014 selectează voluntari ”Inspirăm oameni, creăm experințe”

ro

24 Feb, 2014 12:32 1184 Marime text
EUROPAfest, festival cu tradiție muzicală și ecou pe plan internațional, se află la cea de-a 21-a ediție și aduce anul acesta în atenția iubitorilor de jazz|blues|pop|clasic o gamă largă de artiști din peste 45 de țări. Festivalul se desfășoară în perioada 8 - 24 mai, dar până atunci EUROPAfest dă șansa tinerilor de a se implica în mod activ în pregătirea evenimentului și de a se alătura echipei ca voluntari.
 
EUROPAfest, organizație care combină pasiunea cu doua decenii de experiență, dorește să deschidă gustul tinerei generații pentru implicare responsabilă în comunitatea din care face parte, punând accent pe calitate și profesionalism. De aceea, festivalul oferă tinerilor oportunitatea de a-și dezvolta noi abilități și aptitudini, de a descoperi și trăi experiențe unice și de a intra în atmosfera lumii electrizante din spatele scenei, făcând parte dinr-o echipă impulsionată de sentimentul că totul se face în numele unei idei.
 
Mesajul EUROPAfest pentru tineri:
“Dacă iubești muzica, ai timp liber, ești o persoană ordonată și îți dorești să înveți din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2014 este locul ideal pentru tine !”
Mai multe detalii despre programul de voluntariat se găsesc pe www.jmEvents.ro.
 
EUROPAfest - jazz | blues | pop | clasic
 
Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În fiecare an peste 300 muzicieni evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei și la Sibiu , săli de concert tradiționale, dar și spații neconvenționale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi.
 
Apreciat atât la nivel național, cât și internațional, EUROPAfest este considerat brand de țară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume.
Din anul 2005 festivalul se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din România.
Festivalul include concerte, concursuri, caffe festival, workshopuri, masster-classes și jam sessions.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii