Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACIBADEM ROMÂNIA deschide al doilea birou la Constanța

ro

11 May, 2015 18:45 1400 Marime text
În 11 mai 2015, Acibadem Hospitals Group, deschide al doilea birou local în România, la Constanța.
După ce a inaugurat primul său birou în București, în primăvara anului 2013,  grupul de sănătate turc deschide un alt punct de informare pentru pacienții din România, pentru zona Dobrogea.

Decizia de a veni mai aproape de pacienții din Constanța și din întreaga zonă a Dobrogei a venit ca urmare a cererii crescute pentru accesarea serviciilor medicale în Turcia. Avem din ce în ce mai mulți pacienți din această zonă care își doresc să ajungă la Acibadem, iar pe de altă parte, am inițiat parteneriate cu instituții medicale din Constanța, pe care dorim să le dezvoltăm în perioada următoare” a declarat Tatiana Bulubica, reprezentant Acibadem Hospitals Group România.

La fel ca și reprezentanța din București, biroul din Constanța va asista persoanele care au nevoie de tratamente complexe de sănătate, prin evaluarea dosarelor medicale, stabilirea programărilor, găsirea soluțiilor de finanțare pentru pacienții cu posibilități materiale reduse împreună cu fundațiile partenere sau oficialități locale. De asemenea, prin parteneriatele sale cu Tarom și Turkish Airlines, Acibadem facilitează accesarea serviciilor medicale în Turcia, oferind prin intermediul biroului său de pacienți internaționali toate serviciile conexe (transferuri locale, translatori în limba română, asistență în ceea ce privește asigurările medicale, servicii de cazare și transport).
Cele mai multe persoane se adresează pentru tratamente complexe pentru oncologie (radiochirurgie și intervenții), dar avem și foarte multe cazuri de pediatrie, fertilizare in vitro, neurochirurgie și ortopedie. În cea mai mare masură, pacienții care ajung la noi nu își găsesc soluțiile de tratament în România, în primul rînd datorită tehnologiei vechi sau inexistente” a mai declarat reprezentantul companiei.

Dincolo de oferirea soluțiilor moderne de sănătate pentru pacienți, grupul Acibadem se axează pe dezvoltarea relațiilor de parteneriat cu unități medicale prin transfer de know-how,  colaborări academice, sesiuni știintifice, training și specializări oferite în cadrul Universității de Medicină Acibadem din Istanbul. Un astfel de parteneriat a fost inițiat și împreună cu Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” (SCJU) Constanța, prin care un grup de asistente medicale a efectuat un curs de specializare în cadrul spitalelor Acibadem din Turcia.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Despre Acibadem Hospitals Group                                
Acibadem este cel mai mare și cel mai apreciat furnizor privat de servicii de sănătate din Turcia încă din 1991. Din grupul Acibadem fac parte  în prezent 17 spitale generale și 13 clinici ambulatorii; Universitatea Acibadem din Istanbul; Compania de Asigurări Sigorta, Compania de Project Management ce construiește spitale în întreaga lume și compania A-Plus.
Acibadem este un centru de referință pentru multiple tratamente complexe ce implică tehnologii ultramoderne și experiență vastă. Grupul furnizeaza servicii complete de diagnostic si tratament, având o echipă de profesioniști de top în domeniul medical, tehnologii de ultimă generație, infrastructură modernă și servicii medicale acreditate de JCI (Joint Comission Internationa) Centrele Acibadem sunt: 5 de oncologie (chirurgie, radioterapie, chimioterapie), 10 de cardiologie (pediatrie și adulți), 9 de infertilitate (FIV), 5 de transplant (ficat, rinichi, măduvă osoasă), 3 pentru coloana vertebrală și articulații, 1 de medicină sportivă (acreditat FIFA ca Centru de Excelență), 6 de medicină nucleară și 3 de chirurgie robotică. Toate aceste centre sunt recunoscute la nivel național și internațional pentru calitatea serviciilor, tehnologia modernă si medici de renume.
Fiind prima instituție de sănătate cotată public la Bursa de Valori de la Istanbul, Acibadem investește atât în Turcia, cât și in industria medicală. Grupul își continuă eforturile de a oferi servicii de top, accesibile, complete și de încredere pacienților săi.
Acibadem a deschis primul punct local de informare in București destinat tuturor pacientilor care doresc să acceseze serviciile grupului de sănătate. Biroul local poate fi contactat la adresa info.ro@acibadem.com.tr.
 
 Joint Commission International (JCI) este o organizație independentă care țintește dezvoltarea conceptului de calitate și de siguranță a pacientului și de a crește eficiența serviciilor de sănătate asigurând metode obiective de evaluare în acest scop. Mai multe detalii pe http://www.acibadem.com.ro/jci.html

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii